2777
2789
عنوان

کیک خیس

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 23 پست
اگه امسب درستش کنم برا فرداشب خراب نمیشه؟  ممنونم. بعد سسو بریزم باید جفتش داغ باشه؟

من کیک تو قالب با تکون جدا میکنم با سیخ چوبی سوراخ سوراخش میکنم بعد سس داغو میریزم روش.کیکمم ی کوچولو خنک شده تا بخام از قالب شلش کنمو سوراخ کنم .

چون خیسه حالته چسبناک میگیره زیاد تو یخچال بمونه.صب درست کن تا شب اوکیه بزاری تو یخچال.

من یکم گلابم بش میزنم کیکم مزه بستنی شکلاتی میگیره

پزشک دهکده ام😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کیک تو قالب با تکون جدا میکنم با سیخ چوبی سوراخ سوراخش میکنم بعد سس داغو میریزم روش.کیکمم ی کوچول ...

پس هیچی منصرف شدم فردا چن نوع غذا باید درست کنم نمیرسم😏

چهار تا تخم مرغ دوپیمانه آرد یک پیمانه شکر دوتا لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع یک ق غ پکینگ پودر نصف استکان گلاب دوتا ق غ پودر کاکائو 

شیر و شکر و روغن و گلاب و پودر کاکائو مخلوط کن و یک لیوان ازشون بردار و بزار کنار بعدشم تخم مرغا رو با همزن بزن و موادی که باهم مخلوط کردی (شیر و شکر و ...) بریز توی تخم مرغایی که کاملا بهم زدی بعدش آرد و پکینگ پودر مخلوط کن و سه بار الک کن دو مرحله بریز توی مایع کیک و همبزن و بزار توی فر وقتی که کیکت پخت و داغ هست برش بزن و اون یک لیوان از شیر و شکر ... که مخلوط کردی رو بریز روی کیک . نوش جان

چهار تا تخم مرغ دوپیمانه آرد یک پیمانه شکر دوتا لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع یک ق غ پکینگ پودر نصف ...

ممنونم عزیزم. فقط فردا برا شام میان مهمونام میخوام الان درست کنم برا فرداشب خراب نمیشه؟ 

یه چندتا فن بهت بگم، برای درست کردن سسش شکلات شیری فرمند فوق العاده اش میکنه،(بسته اش آبیه) اول بزار ...

پس چرا عزیزم یه سریا میگن کیک سرد شد بریز یه سریا میگن تا داغه بریز ؟؟؟؟