2789
عنوان

زندگی برزخی🖤

1968 بازدید | 22 پست

کسی ب ازدواج برزخی اعتقاد داره؟منظورم با همسر دنیاییش ازدواج داره ؟یا کسی خوابی دیده ک نشون دهنده این باشه دونفر ک این دنیا ذوج بودن اونجا هم ذوج باشن؟؟میشه اگ میدونید یا اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین ؟؟؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر انسان در دار دنیا بنده ی خوبی باشه و مطیع پروردگار تو عالم برزخی و قیامت هر چی بخواد هست از همسر مورد علاقه  غذای خوب آرامش خونه وووووو

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
ینی بهشت برزخی ک میگن اموات باهمن درست نیس؟؟؟پس بهشت برزخی و جهنم برزخی چطوریع؟؟تا قیامت اموات اون د ...

ببین قطعی نمیشه که گفت، حدودی میگم... اخه فک میکنی وق زیادیه ولی زیاد نی. تو برزخ از ظرف زمان و مکان حارج میشیم دیگه. 

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

شما اطلاعاتتون زیاده راجب اموات و برزخ

تقریبا ،،،قبلاً  یه برنامه سمت خدا نشون میداد که در مورد برزخ بود من خیلی دنبال کردم و برام جالب بود

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
ببین قطعی نمیشه که گفت، حدودی میگم... اخه فک میکنی وق زیادیه ولی زیاد نی. تو برزخ از ظرف زمان و مکان ...

خوب اونا ک صد سال پیش مردن اونجا چکا میکنن مگ میشه زندگی نکنن...چرا خیلیا تو خواب های صادقه میبینن ک اونام زندگی دارن