2777
2789
عنوان

تشمال قشنگ بختیاری کی داره؟

172 بازدید | 9 پست

بختیاری

اهنگشو میخوام بدون خواننده

اگه که اون تیکه های چلچلع باد شمال میزنه ما باید حواب بدیمم داشته باشه که عالیعععع

کسی هست

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من بختیاریم ولی ندارمش یعنی فقط آهنگش کلامی نباشه

اره دیگه مث عروسیا که ساز و دهل میارن میزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیداکردم برات میفرستم مگه خودت بختیاری نیستی

چرا هستم ولی اصفهان به دنیا اومدم و بزرگ شدم ولی میخوام توی عقدم بزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا هستم ولی اصفهان به دنیا اومدم و بزرگ شدم ولی میخوام توی عقدم بزارم

به سلامتی راستش من شهرکردیم زیادم توعروسیا پاتختیاشون توشمال میزنه باهاش زنا میخونن گوش دادم ولی باکلامشو روگوشی بچه هاست خوب چراتوکه دوست داری یه توشمال نمیارید واسه عقد

به سلامتی راستش من شهرکردیم زیادم توعروسیا پاتختیاشون توشمال میزنه باهاش زنا میخونن گوش دادم ولی باک ...

چون جشنم کرمانشاهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی اون میگه

چلچله ی باد شمال زیر نخل و مینال‌😐

جیانی ورساچه:«لباس ها تکه هایی از پارچه نیستند. هرکدام یک دنیا هستند.»    طراح لباس و استایلیستم❤👠👗          کمکت میکنم بهتر بپوشی 🤤❤                                            زن زندگی ازادی
ولی اون میگه چلچله ی باد شمال زیر نخل و مینال‌😐

نه بابا میگه آی چلچله باد شمال زیر بال مینات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792