2777
2789
عنوان

کنکور دی

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب نداره عزیزم من فکرکنم دی زیر ده هزار شم ولی دارم میخونم واسه تیر یک سوال شیمی چی میخونی وتست م ...

زیست خیلی سبز کلاس حضوریم میرم

شیمی تستی زیاد کار نکردم فقط سر کلاس رفتم (بابایی)+مبتکران

فیزیک خیلی کم خوندم در حد هیچی😂

ریاضیم فقط کلاس(آریان)

من از یکی پرسیدم میگفت میانگین درصدای باید ۳۰ باشه تا بیست هزار بشی حالا درصداتو بزن تو تخمین رتبه ق ...

این دیگه خیلی دروغ شاخداره

یکی از دوستام میانگین ۲۵ بود ریاضیش زیر ده ۹ هزار شد الان اتاق عمل میخونه

این دیگه خیلی دروغ شاخداره یکی از دوستام میانگین ۲۵ بود ریاضیش زیر ده ۹ هزار شد الان اتاق عمل میخون ...

شما کلا یا تو باغ نیستی یا واقعا متوجه نیستی دوستت ممکنه سهمیه داشته باشی ولی با میانگین ۲۵ رتبه ات زیر ۱۰ هزار نمیشه خودتو گول نزن

شما کلا یا تو باغ نیستی یا واقعا متوجه نیستی دوستت ممکنه سهمیه داشته باشی ولی با میانگین ۲۵ رتبه ات ...

عزیزم نمیدونم شما کی کنکور دادی که الان خیلی تو باغی ولی اون موقع که برا زیر هزار باید بالای ۹۰ میزدی تموم شد الان با میانگین ۶۰ میشه پزشکی اورد چجوری میشه با میانگین ۳۵ بیس هزار میشه شد😂😂

عزیزم نمیدونم شما کی کنکور دادی که الان خیلی تو باغی ولی اون موقع که برا زیر هزار باید بالای ۹۰ میزد ...

باشه شما هرجور دوست داری فکر کن همین الان برو درصداتو بزن تو تخمین رتبه قلمچی ببین اون چی بهت میگه 

عزیزم درسته قبول میانگین 60 بزنی رتبه ات زیر هزار میشه 

برای اینکه زیرده هزار بشی هم باید میانگین 30 رو بزنی حداقل 

بعدشم دوست من با 23 هزار تربیت معلم قبول شد ولی من با 3 هزار نتونستم قبول شم 

عزیزم درسته قبول میانگین 60 بزنی رتبه ات زیر هزار میشه  برای اینکه زیرده هزار بشی هم باید میان ...

اره میدونم واسه ده هزار تقریبا سی میخواد ولی با میانگین ۳۰ بیس هزار نمیشه😅