2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب بچه ؟

292 بازدید | 15 پست

دوستای عزیزم.. شما از چه سنی و با چه روشی گذاشتین بچه تون تنها تو اتاقش بخوابه‌

خیلیییی خوشحال میشم کمکم کنین 💖

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

از یک سالگی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتاق پسرم جداس ولی بیشتر وقتا پیشش میخوابم 

لطفا منو لایک کن تا بخونم منم

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

😅پسرم تولد سه سالگیش عزمم و جزم کردم جا خوابشو جدا کردم الان دوتایی تو اتاقش میخوابیم اون رو تختش منم روزمین 🤦‍♀️باباشم تو اتاقمون روتخت 🙄

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

اینم اضافه کنم همیشه رو تخت خودش میخوابید فقط اتاقا رو جدا کردم فعلان 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
😅پسرم تولد سه سالگیش عزمم و جزم کردم جا خوابشو جدا کردم الان دوتایی تو اتاقش میخوابیم اون رو تختش م ...

پسر من از ۲ سالگی تو تخت خودش و اتاق خودش میخوابه منم یه تخت زدم یه گوشه دیگه ش و اونجا میخوابم 

میخوام از اتاقش بیام بیرون ولی همش میگم شب بیدار میشه میترسه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
۵سالگی بهش گفتم بزرگ شدی دوست داری روتخت ات بخوابی ازخواب ظهر شروع کردم الان دیگه ۶سالش اصلا نمیاد ر ...

من دوتا پسر دارم. یکی ۴ونیم ساله و یکی ۲ونیم ساله. 

واسشون تخت بزرگ خریدیم. اتاقو با ریسه و..‌ تزیین کردیم. 

دوست دارن بخوابن اتاق خودشون. 

ولی باباشون نگرانه. پیششون میخوابه. خودشون میگن بابا نخوابه پیش ما.

ولی چند باری دیشب جیغ زدن ک مامان کو.‌ 

خیلی پروسه سختیه.‌ 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
پسر من از ۲ سالگی تو تخت خودش و اتاق خودش میخوابه منم یه تخت زدم یه گوشه دیگه ش و اونجا میخوابم  ...

مام از اول تولدش تختش تو اتاقمون بود جدا تو تخت میخوابید دیگه اتاق خواب خودمونو جدا کردم اون تو همون اتاق موند که عادت داشت الان هرچی باهاش صحبت میکنیم فایده نداره میگه باید تو اتاقم بخوابی ، منم میگم بیدار شه میترسه دور از جون از ترس لکنت نشه فعلان موندم با اینکه چراغ خواب روشنم گذاشتم فایده نداشت

بنظرم بچه رو قبل از شیر گرفتن کوچیکی باید اتاقشو جدا کرد تا نمیفهمه ترس و تاریکی و اینا رو بعد از شیر گرفتش 

بنظرم بچه رو قبل از شیر گرفتن کوچیکی باید اتاقشو جدا کرد تا نمیفهمه ترس و تاریکی و اینا رو بعد از شی ...

سومی رو حتما اینجوری میکنم. همون یکسالگی میدمش به داداشاش

سومی رو حتما اینجوری میکنم. همون یکسالگی میدمش به داداشاش

والا منم خدا بهم بده یدونه دیگه همین تصمیم و دارم اولی جدا کردنش خیلی سخته فعلان ۳ ماه درگیرم روزا میخوابه تنها شبا با چراغ روشنم نمیخوابه