2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه؟

412 بازدید | 43 پست

بچه ها یه سوال میپرسم واقعا به نظرتون احتیاج‌دارم

من با یه پسری هستم هفت ماه میشه

تقریبا رابطمون لانگ دیستنسه ولی پسر خوبیه اعتماد لازم رو‌دارم بیشتر مواقع باهم در ارتباطیم‌و نهایتا ماهی یک هفته تا ده روز بر میگرده شهرمون همو زود به زود میبینیم خانوادشم اینجان خودش یه شهر دیگست 

وضعیت مالیش‌خیلی توپه ولی خب من به خاطر این باهاش نیستم خداروشکر وضع مالی خودمون خوبه و‌من چیزی کم ندارم بیشتر چون پسر سالمیه باهاشم

از نظر قیاقه من از اون بهترم

الان حرف من اینه

ببیند تویه این هفت ماه خرج انچنانی نکرده فقط درحد یه خوراکی بوده اولشم چند ماه پیش تولد اون بود من سنگ‌تموم گذاشتم از همه لحاض 

برایه ولناین اینجا نبود ولی من کادو‌گرفتم و‌نگه داشتم تا بیاد بهش بدم وقتی هم بیاد اینجا تولد من میوفته توش 

من‌‌ نمیگم باید برام خرج کنه زیاد نه واقعا اینجوری نیستم رابطه جنسی هم نداشتیم و‌نزاشتم دستش بهم بخوره ولی خب همه چیز دو طرفش قشنگه اگر برام‌ جبران نکرد‌ و با یه کادو ساده سرو‌ ته همشو دراورد میخوام کم کم جدا بشم چون واقعا توجه و خرج به نظرم لازمه قرار نیست فقط من باشم که

اون بارها حرف ازدواج رو‌زده و‌گفته تورو بخاطر ایندم‌ میخوام اما خب میدونم همه این حرفارو‌ میزنن نمیدونم بلد نیست یا خودشو‌ میزنه به اون راه ولی فکر نمیکنم بلد نباشه که باید مناسبتارو مهم بگیره

نظرتون رو خواهرانه بهم بگید ممنون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه قصد ازدواج باهاش رو داری خودتو بی دردسر نشون بده 

یه جوری رفتار نکن که فکر کنه چه قدر پر خرجی پرتوقعی یا زحمت زیادی داره 

ولی بعد ازدواج همه چی اوکی میشه 

شاید داره ازمایشات میگه تا ببینه برای ازدواج مناسبی یا نه 

فقط میدونم دوس پسر دوستم که الان در شرف نامزدی و عقدن بهش گقته واسه دوس دخترای قبلیم خرج نمیکردم پیش خودم میگفتم خرج کنم که تهش بره؟ 

اما عکسشم هست بعضی پسرا خیلی خرج میکنن ولی خب قصدشونم جدی نیس بنظرم در همون حدی که برات هست براش باش مطمئنی وضعش خوبه؟

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بخاطر کادو نرو چون خیلی از مردا بلد نیستن

ولی میتونی امتحانش کنی.

ببین چقدر تو مشکلات تلاش میکنه کمکت کنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نظرم اینه که این آدم پیرت می‌کنه چون تو همیشه ذوق همه چیو داری اما اون ن تجربه داشتم ک میگم 

اینم حرفیه ولی به نظر من مردا قبل ازدواج و بعد ازدواج خیلییی تغییر میکنن و قبل ازدواج از همه نظر دختر و زیر نظر میگیرن 

اینم حرفیه ولی به نظر من مردا قبل ازدواج و بعد ازدواج خیلییی تغییر میکنن و قبل ازدواج از همه نظر دخت ...

من چیزی ک تجربه کردمو گفتم و اتفاقا اون شخص اینقدر مطمئن بود از من ک نیازی ب زیر نظر گرفتن نبود،بعضی آقایون کلا توجه و ذوقی نسبت ب این چیزا ندارن ک البته این رفتارشون فکر میکنم مشخص باشه 

اندر دل من تو ای نگارا...
تا حالا كادو نگرفته؟ شما گرفتي؟

چرا گرفته من برایه تولدش یه باکس‌گل با دیزاین دلار و یه دستبنده‌طلا بهش دادم تویه کافه یه میز رزرو کردم میدونم درست نیست گفتنش اما خب کردم‌دیگه...ولی‌من فقط یه ساعت ازش گرفتم 

بچه ها جواب منو هم میدین.

پدربزرگش یکی دو روز پیش فوت کرده من دیدم که استوری کرده از اون موقع خبر نگرفته ازم نه زنگی نه پیامی البته آنلاین هم نشده حق دارم ناراحت شم یا نه خب سه روزه ازم خبر نگرفته 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز