بچه ها یه سوال میپرسم واقعا به نظرتون احتیاجدارم
من با یه پسری هستم هفت ماه میشه
تقریبا رابطمون لانگ دیستنسه ولی پسر خوبیه اعتماد لازم رودارم بیشتر مواقع باهم در ارتباطیمو نهایتا ماهی یک هفته تا ده روز بر میگرده شهرمون همو زود به زود میبینیم خانوادشم اینجان خودش یه شهر دیگست
وضعیت مالیشخیلی توپه ولی خب من به خاطر این باهاش نیستم خداروشکر وضع مالی خودمون خوبه ومن چیزی کم ندارم بیشتر چون پسر سالمیه باهاشم
از نظر قیاقه من از اون بهترم
الان حرف من اینه
ببیند تویه این هفت ماه خرج انچنانی نکرده فقط درحد یه خوراکی بوده اولشم چند ماه پیش تولد اون بود من سنگتموم گذاشتم از همه لحاض
برایه ولناین اینجا نبود ولی من کادوگرفتم ونگه داشتم تا بیاد بهش بدم وقتی هم بیاد اینجا تولد من میوفته توش
من نمیگم باید برام خرج کنه زیاد نه واقعا اینجوری نیستم رابطه جنسی هم نداشتیم ونزاشتم دستش بهم بخوره ولی خب همه چیز دو طرفش قشنگه اگر برام جبران نکرد و با یه کادو ساده سرو ته همشو دراورد میخوام کم کم جدا بشم چون واقعا توجه و خرج به نظرم لازمه قرار نیست فقط من باشم که
اون بارها حرف ازدواج روزده وگفته تورو بخاطر ایندم میخوام اما خب میدونم همه این حرفارو میزنن نمیدونم بلد نیست یا خودشو میزنه به اون راه ولی فکر نمیکنم بلد نباشه که باید مناسبتارو مهم بگیره
نظرتون رو خواهرانه بهم بگید ممنون