2777
2789
عنوان

دلم میخواد❤

769 بازدید | 6 پست

دلم میخوادحال دلم یکم خوب شه انگارروحم خسته ست🖤

دیشب بااینکه خوابم می اومدولی هرکاری میکردم خوابم نمی اومدراستش همسرمم کلافه کردم چون همش تکون میخوردم نمیدونم ساعت چندبودخوابم برداماوقتی بیدارشدم ازوقتی که خوابم بردهم خسته تربودم انگارکل دیشب تومعدن کارکرده بودم وگرنه این حجم ازخستگی بعدخواب بعیده،باچشم های بسته دنبال گوشی میگشتم بایه چشم اونم نیمه بازسعی میکردم پسوردش روبزنم که بخاطرطولانی بودنش نمیشدوچندباراشتباه شد وقتی بازشدمستقیم نی نی سایت وروزم روباانرژی های منفی بیشترازسایت شروع کردم، ازخودم متنفرمیشم وقتی زودبیدارمیشم ومیتونم کارهای مفیدی انجام بدم ولی میام سایت وکارهام میمونه 

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

گوش روانداختم کناروبلندشدم کارهاموانجام دادم.امروز یه آمپول داشتم بایدتزریق میکردم به خانم همسایه مون که بلده زنگ زدم وبرام تزریق کردخودم روآماده کرده بودم که دوباره مث دیروز درد داشته باشم اماخدادوست داشتنش رو دوباره یادآوری کردنذاشت دردبکشم،دوستم بهم زنگ زد یه خانم دنبال چرخ کارمیگرده چرانمیری حال وهواعوض بشه ومشغول بشی بسه توخونه تنهایی موندن خوشحال شدم وگفتم بگومیام نهارخوردیم وهمسرم رفت سرکارومنم سفره روجمع کردم وظرف هاروشستم وبه گل هام آب دادم ویه دوش گرفتم ولباس شویی رو برای باردوم روشن کردم ورفتم بیرون،پیش دوستم رفتم وموهام روبافت ورفتم پیش خیاط خانوم😊مهربون وحرفه ای وکاربلدقرارشدصبح هابرم وقتی باهاش حرف میزدم تومغزم داشتم شب خونه رومرتب میکردم صبح زودترازطبق معمول بیدارمیشدم به خودمم یادآوری میکردم بیدارشدی نری سایت وگرنه تاظهر ازجات تکون نمیخوری،گفت این شلوارروبدوز ببینم کارت رو.راستش هم خیلی وقت بودخیاطی نکرده بودم هم قلق چرخش دستم نبودیکمم استرس داشتم شروع کردم ودوختم بااینکه دوختم مث همیشه مرتب وصاف نبودامابدهم نشد.شماره مودادم اگه فردابهم زنگ بزنه که میرم🙃

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشتم پیش دوست هام ویکم نشستم پیششون وبرگشتم خونه منتظرشوهرم،وقتی ماشینش نزدیک خونه میشه انگارحس میکنم مث هرروز قبل اینکه برسه درپارکنیگ روبراش بازمیکنم اونم هردفه میخنده ومیگه کاش بدونم ازکجامیفهمی کی میام♡حالش انگارزیادخوب نیست بی حال وانگارمریض چندروزه میگه گلوم دردمیکنه امروزسردرد ولرزهم اضافه شد درازکشیدوگفت سردمه پتوانداختم روش زودخوابش برد،داشتم به شام فک میکردم دلم غذانمیخواست دوست دارم یه چیزسبک بخوریم دلم مربامیخواد یخچال رونگاه کردم تموم شده بود،چشمم به سیب هاافتادگفتم خودم درست کنم یه کم،۴تاسیب پوست کندم وخورد کردم وشهددرست کردم وسیب هارواضافه کردم خیلی زود درست شد گذاشتم سرد بشه😋