2777
2789

من ۳۹ سالمه و تا  الان ازدواج نکردم، این آقا پسر از دوستای پسر خواهرمه و تو اینستا باهام آشنا شد،  پسر زرنگیه و صبح تا شب سر کاره، خیلی هم منو دوست داره،در واقع از رفتاراش متوجه شدم،من با این سن دیگه شرایط ازدواج ندارم و شاید دوسالی هست دیگه خواستگار هم نداشتم، به نطرتون من باهاش دوست بمونم؟منم با این سن نیاز به رابطه دارم، آخه تا کی سرکوب کنم حس عاطفی و جنسی را ، هم من نیاز دادم و هم و اون ، خب من تا این سن باکره موندم ولی دیگه واقع برام یخته،

،اینم بگم پسره قصد ازدواج کلا نداره و میخاد همیشه باهام بمونه ولی شرایط ازدواج هم نداره با این اوضاع اقتصادی، 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما ماشالا ۴۰ سالت شده حتما خودتون سود و ضرر زندگی خودتو بهتر میدونی ❤   اگه مشکلی با این چیزا نداری اوکیه اما اینجا خیلی ها مذهبین یا نمیتونن این چیزارو قبول کنن مطمئنن نظرشون متفاوته

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ن عزیزم .فقط شکست عشقی میخوری و غمگین میشی

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

من جات بودم دوست میموندم

ولی سعی کن وابسته نشی که دو روز دیگه ازدواج کرد ضربه نخوری

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊