2777
2789
عنوان

عکس

172 بازدید | 23 پست

سلام خانما ی کت و سارافون خریدم الان عکسشو میذارم .ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشینه نظر شماچیه خیلی خیلی سخت پسندم

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جیگره😍😍

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

قشنگه

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
خیلی خوشگله همین رنگ؟

اره عزیزم ولی فک میکنم خوب نی اصن گفتم فردا ببرم بدم پس

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

از کجا خریدی ؟؟؟چند خریدی ؟منم میخوام ؟میشه بگی برم بخرم خوشم اومد فقط رنگشو دوس ندارم

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره... 
از کجا خریدی ؟؟؟چند خریدی ؟منم میخوام ؟میشه بگی برم بخرم خوشم اومد فقط رنگشو دوس ندارم

از مغازه دوستم آوردم ۵۵۰ داد بهم 

منم اینو سفارش دادم نظرتونه؟

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔