2777
2789
عنوان

دعوا با مادرم

3707 بازدید | 9 پست

امروزم مثله همه ی روزای این 16 سال زندگی فقط دعوا و جیغ و داد و فریاد...

امروز ولی یه فرق بزرگ داشت با این چهار سال اخیر

امروز کتک کاری هم ضمیمه ش شده بود

مامانم امروز دو بار زد در گوشم

شاید تا دو سه سال پیش اصلا اگه کتک میخوردم حقم بود دمش گرم

ولی الان واقعا غرورم شکسته یه نوجوونم با کلی ارزو ولی همش تحقیر میشم کافی نیست تازه با این همه غرور نوجوونی میزنتم...

بخدا نمیدونم چیکار کنمدیگه خسته شدم...کم زندگی تو شرای بدی قرار داده منو که این یه موردم شده نمک رو زخم...

هی میگه خاک تو سرت تو مگه فلان همکلاسیت میشی...فلانقدر روزی هزینه میکنم اخرش هیچی نمیشی اصن بیا برو فنی حرفه ای چرا رفتی تجربی وقتی عرضه نداری ببین فلانی رو اون تلاش میکنه تو فقط میخوری میخوابی...

همه ی اینا که فقط ی بخش 3 دقیقه ای از حرفاش بود برا اینه که من امروز 45 دقیقه بعد از ظهر از شدت خستگی 4 تا ازمون که تو مدرسه داشتم ینی شیمی و فیزیک و ادبیات و عربی خوابیدم بود...خدااااا...

الانم باهاش قهرم و البته از خودم لجم گرفته که چرا انقدر در مقابلش موشم همیشه و هر چی منو میزنههیچی نمیگم برا همین دیگه نمیخوام هیچی بجز اب بخورم تا 2 روز...  

هر دردی که منو نکشه قوی ترم میکنه:)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تحصیلات مادرت چی هست ؟

داره دکترا میخونه بخدا هزار دفه باهاش حرف زدم ببین گاهی اوقات به اونم حق میدم ولی خیلی شکاکه مثلا اگه بیاد تو اتاقم و من همزمان یه صفحه ی سرچ درسی رو توی کروم ببندم یماد میگه داشتی رمان میخوندی؟فیلم میدیدی؟؟من این همه هزینه میکنم تو درس نمیخونی...تو فلانی هیچی نمیشی...و...

بخدا از همه لحاظ بهترین مادر دنیاس ولی خیلییییی شکاکهههه

مقصرم خودمم ولی خب گذشته ها گذشته بخدا

من تو دوران کرونا دو سه باری نه بیشتر! سر کلاس انلاین فیلم دیدم فقط همینننن

بیچارم کرده رسمو کشیده هر وقت میاد تو اتاق میگه زود بگو چیکار میکردی

تو یه بازه ی درسی 4-5 بار میاد تو اتاقم گشت میزنه میره

دارم روانی میشم...

هیچ وقت با مادرت با صدای بلند حرف نزن من بهترین کارمو به خاطر مامان بابام ول کردم اومدم شهرم با اسنپ ...

اخه وقتی یه سری ادمایی که هم خودت هم خودش میدونی از تو ضعیف ترن و فقط پز عالی دارنو میزنه تو سرت...وقتی انقدر تحقیر میکنه که با تمام سلولات له شدنو حس میکنی...

در هر صورت شاید کار منم اشتباه بوده باشه که صدام ناخواسته رفت بالا ولی سعی میکنم کنترل کنم خودمو... ولی اخه اگه فقط تحقیر کلامی بود اصلا عیبی نداشت...دیگه چرا میزنی اخه لعنتی من غرور دارم من این همه شخصیت و ابرو جمع نکردم که با ی کتک داغون شه همش...

بخدا اگه فحشم میداد قهر نمیکردم ولی زدتم...

اخه وقتی یه سری ادمایی که هم خودت هم خودش میدونی از تو ضعیف ترن و فقط پز عالی دارنو میزنه تو سرت...و ...

اشکال نداره ولی بخدا وقتی از دستشون بدیم دلمون واسه دعوا و کتک کارشون تنگ میشه

مادر منم خیلی رو مخ من میره با این وجود که سی سالمه تو کارام دخالت میکنه نمیذاره هر چیزی که خودم دوست دارم بخرم باید اون چیزی که اون میپسنده بخرم گوشیه کافیه یکی بیاد بهش بگه دخترت فلانه یا بهانه شروع میکنه به گیر دادن به من اینو  اونو سرکوفت میزنه سر منمن خیلی لاغرم همش میگه تو ریخت وهیکل نداری چکار کنم منم میگم خودت منو اینجوری زاییدی یه چیزی بخره ده دفعه منت میذارخ

مادر منم خیلی رو مخ من میره با این وجود که سی سالمه تو کارام دخالت میکنه نمیذاره هر چیزی که خودم دوس ...

مامان من یکی میگه دخترت خوبه هم باز میگه بده همه میگن فلانه

یوقتا از خودش درمیاره فلانی فلان چیز گفته