2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برا چسبندگیش موقع رول کردن چکار میکنی؟ موقع رول شدن وا نمیره؟

لایه رولت هم آلوبخارا میزارم

تو یخچال میزارم به خاطر همین که باز نشه

یکم دستت روهم عزیزم مرطوب کن 

خوب چجوری بگو میخوام درست کنم هی فکر میکنم چرخ کنم بعد چیزی بینش بذارم نتونم رول کنم

مرغ چرخکرده +پیاز +نمکوزردچویه وکمی ارد خوب ورز بده که قاطی بشن بعد یه کیسه فریزر باز کن وروشو چرب کن واندازه یه نارنگی از موادتو بردار رو کیسه فریزر بازش کن به قطر حدود یک سانت  وبعدش موادی که میخوای بزاری لاش وبزار وبه صورت رل جمعش کن  بزار یک ساعت تو یخچال استراحت کنه وبعد رول هارو سرخ کن 

من زرشک وگردو وسبزی معطر میزارم  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
لایه رولت هم آلوبخارا میزارم تو یخچال میزارم به خاطر همین که باز نشه یکم دستت روهم عزیزم مرطوب کن& ...

موقع که میخوای رول کنی هی مرغ پخش کرده رو الومینیوم بلند میکنی گرد میکنی دیگه اونوقتو میگم یعنی اگر تو یخچال قبلش بذارم دیگه موقع رول شدنش ود نمیره پاره نمیشه

برا چسبندگیش موقع رول کردن چکار میکنی؟ موقع رول شدن وا نمیره؟

دستتو چرب کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مرغ چرخکرده +پیاز +نمکوزردچویه وکمی ارد خوب ورز بده که قاطی بشن بعد یه کیسه فریزر باز کن وروشو چرب ک ...

مرغ و پیاز که چرخ کردی دیگه تو یخچال نمیذاری استراحت کنه؟من مشکلم اینکه موقع رول شدن وا میره هی و پاره میشه باز میشه از هم گوشتش

عزیزم مرغو چرخ کن پیاز رنده ریز کن و ابشوبگیر باهم میکس کن و بزار یخچال برای موادمیانیش هم پیازداغ کن وسوسیس مکعبی برش بزن فلفل دلمه ورب اضافه کن..

روی پلاستیک فریزر مرغ چرخ شده رو پهن کن مواد رو وسطش بریز و از یک سمت رول کن 

تو قابلمه پیازداغ زعفرون رب و ادویه بریز و رولارو بااحتیاط بزار داخل قابلمه سرشو کامل نزار و شعله خیلی کم نباشه تا وا نره 

من بااین روش درست میکنم چندساله همه خوششون میاد

مواد میانیش بستگی به ذائقتون داره ولی سوسیس و فلفل دلمه طعمشو عالی میکنه 

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
مرغ و پیاز که چرخ کردی دیگه تو یخچال نمیذاری استراحت کنه؟من مشکلم اینکه موقع رول شدن وا میره هی و پا ...

خیلی ورز بده چسبنده بشه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
مرغ و پیاز که چرخ کردی دیگه تو یخچال نمیذاری استراحت کنه؟من مشکلم اینکه موقع رول شدن وا میره هی و پا ...

پلاستیک فریزر برش بزن کامل باز شه و مرغ روش پهن کن موادکه ریختی باپلاستیک ازیک سمت رول کن 

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔

پیازو نگینی ریز خورد کن اگه رنده هم کردی ابشو بگیر  با دست رل نکن لایه لایه با فریزر جمعش کن 

رفتم تو صفحش چیزی ندیدم ،بگو بیاد به من یاد بده من گناه دارم

توصفحه نزاشته آشنامونه

تگش کردم میاد

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

سلام اسی چه کردی با رولتت بالاخره درست کردی؟