2777
2789

بلد نیستم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من با سینه چرخ شده درست میکنم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@ستاره_دی_ماهی  

ایشون رولتاش حرف نداره😍

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

من با مرغ چرخ کرده درست نمیکنم  با فیله کوبیده سینه مرغ پوره اسفناج و پنیر چداردرست میکنم کالریش بخاطر چدار  هولناکه ولی خیلی خوشمزست 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

گوشتت بزار باز بشه با نمک فلفل زردچوبه چوبه زعفرون مزه دار کن بریز توی پلاستیک فریزر صاف کن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

مواد وسطشم هرچی دوست داری بریز توی ماهیتابه بپز بعد لایه رویی پلاستیک فریزر ببر مواد بریز وسط با پلاستیک زیری رول کن

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
خب نیازی به کامنت گذاشتن نبود😶شوخی کردم😂

🙄🙄

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
من با مرغ چرخ کرده درست نمیکنم  با فیله کوبیده سینه مرغ پوره اسفناج و پنیر چداردرست میکنم کالری ...

اره اون مدل بلدم راحته این مدل چسبندس میخوام یسری اینو درست کنم فوت و فنش نمیدونم

سینه مرغ چرخ کرده

بعد پیاز رنده شده 

زردچوبه 

زعفران 

نمک 

باهم قاطی کرد برای مدت نیم ساعت میزارم تو یخچال

بعد لایه ورقه آلومینیوم میکنم 

باز میزارم برای نیم ساعت یخچال 

بعد از ورقه آلومینیوم خارج میکنم 

رولت در پیاز سرخ شده میذارم یک لیوان آب میریزم برای طعم خوبش یکم فلفل دلمه و زعفران هم اطراف رولت میریزم