2777
2789
عنوان

تومور یا کیسته؟

97 بازدید | 2 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

۶ اسفند ینی همین چن روز پیشه قبله شام خیلی دلم ی چیز ترش میخواست منم رفتم رب انار آوردم به اندازه ۶ قاشق شایدم بیشتر خوردم ،دیگه شام خوردیم و ساعت ۱۲ و نیم شب یه دفعه دردم شروع شد و سمت چپ پایین شکمم درد گرفت ،البته چن ماهی میشد موقع پریودی همین دردوداشتم نرفتم دکتر ،فکر کردم به خاطر یبوستم شکمم دردمیکنه رفتم دسشویی دیدم خون ازم‌میچکه خیلی ترسیدم  ،تازه من پریودی هام‌منظمه و مشکلی نداشتم تاحالا و دوهفته قبلش پریود شدم،دیگه همون شب رفتیم بیمارستان و دیگه ازمایشا شروع شد تا امروز بارداری منفی بود، خون تیروئید آهن گلبول سفید مشکلی نبود هیچ مشکلی نبود فرداش رفتم سونوگرافی دادم گفت کیست تخمدان سمت چپ داری به اندازه ۷ سانت ،آوردم پیشه متخصص گفت باید بستری بشی منو فرستاد بیمارستان و یه شب اونجا بودم یه آزمایش خون وکالت ادرار ازم‌گرفتن یه سونوگرافی واژینال  و فرداش موقع ظهر ترخیص شدم‌گفتن برو ازمایشای دیگه بده امروز ناشتا رفتم یه ازمایش‌خون دادم گفت می‌فرستیم تهران و ۲۲ اسفند جوابش میاد ،چنتا بود ،وقتی سنو واژینال دادم گفت این کیست نیست توش خونه و جامد ینی تومور ،سنو اولیه گفت کیست سالید هستش ،در هر صورت احتمالا باید درش بیارن ولی اگه تومور باشه چی

روی این حرفا حساب نکن یه جواب آزمایش رو به پنج تا دکتر نشون بدی هرکدوم یه چیزی میگن خیلی وقتا مغایرت داره تشخیص نهایی با تشخیص اولیه ای که دادن

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.