مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 عنوان مرتیکه چندش 581 بازدید | 12 پست خدایا چرا من امروز از مدرسه خوشحالو خندان بر میگشتم آمدم بپیچم توی زمین خالی دیدم یخ مرده داره عذر میخام دستشویی میکنه فقط خدارو شکر پشتش به من بود فقط ۱۸۰ درجه برگشتم مسیرمو تغییر بدم تا چند ثانیه گیج میزدم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه 1401/12/09 | 19:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 از زمین خالی نرو دخترم ، خطرناکه اخه از کوچه میرم بازم مردا هستن از زمین خالی میرم بازم هستن اصلا اون زمین خالی کنار خیابونه مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
dyana78 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 7052 من توپارک میبینم همیشه خیلی بدم میاد وسط خیابون طرف خودش هیچ خجالت نمیکشه هرجا دستشوییش گرفت همونجا خالی میکنه اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 از زمین خالی نرو دخترم ، خطرناکه وای از ۹۴ عضوین؟ مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 من توپارک میبینم همیشه خیلی بدم میاد وسط خیابون طرف خودش هیچ خجالت نمیکشه هرجا دستشوییش ... خدایا فقط میگم خوب شد پشتش به من بود وگرنه همون جا جیغ و داد راه می انداختم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
***فاران*** عضویت: 1394/02/30 تعداد پست: 5910 اخه از کوچه میرم بازم مردا هستن از زمین خالی میرم بازم هستن اصلا اون زمین خالی کنار خیابونه منظورم اینه یه جوری نباشه که دید نداشته باشه خدایی نکرده خفتت کنن. تا میتونی از جاهای شلوغ برو....
dyana78 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 7052 خدایا فقط میگم خوب شد پشتش به من بود وگرنه همون جا جیغ و داد راه می انداختم من بغل اتوبان همیشه میبینم فکر میکنن شلوغه کی به کیه 😂 دیدم بهش فشار اومده ماشین وکنارجاده پارک کرده وهمونجا..😂😂 اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 منظورم اینه یه جوری نباشه که دید نداشته باشه خدایی نکرده خفتت کنن. تا میتونی از جاهای شلوغ بر ... این زمین خالیه میشه گفت تو دیده یه کوچم هست به خونمون میخوره اون نقطه کور تره موندم دیگه از کجا بیام مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 من بغل اتوبان همیشه میبینم فکر میکنن شلوغه کی به کیه 😂 دیدم بهش فشار اومده ماشین وکنارجاده پارک کرد ... جالبه اون جایی که مرده وایساده بود یه طرفش دیوار بود از طرف های دیگه کاملا توی دید بود من جای اون خجالت می کشیدم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
dyana78 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 7052 جالبه اون جایی که مرده وایساده بود یه طرفش دیوار بود از طرف های دیگه کاملا توی دید بود من جای ... کسی که توی خیابون بشاشه خجالت میدونه چیه 😂 اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
مها۳۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 کسی که توی خیابون بشاشه خجالت میدونه چیه 😂 یه جای پر رفت و آمدم بود امید وارم حواسش به من نشده باشه مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه