2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست
دعا کن مشکل منم حل بشه . منم برات صلوات می فرستم

انشاالله مشکلت به راحتی حل بشه به حق فاطمه زهرا 

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعا کن قرعه کشیم برای عید در بیاد با شوهرم برم مشهد  خیلی دلم میخواد

انشالله دربیاد و ب حاجت دلت برسی ❤️❤️

بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات می‌فرستین دوستای گلم

برات صلوات فرستادم گلم

توام برا جورشدن کار عشقم

برا ازدواجمون بعد ماه رمضون

دعامون کن اسمم ایدا هست  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
برات صلوات فرستادم گلم توام برا جورشدن کار عشقم برا ازدواجمون بعد ماه رمضون دعامون کن اسمم ایدا ه ...

ایجونم عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا به حق همین ماه عزیز هممون حاجت روا بشیم

ایجونم عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا به حق همین ماه عزیز هممون حاجت روا بشیم

ممنونم گلم آمین  

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 

برای حاجت رواییتون دوستای قشنگممممم 

من الان توی بد ترین شرایط زندگیمم شوهرم افتاده رو دنده لج

تا حالا نشده که به این شدت باهام قهر کنه و دعوا راه بندازه از همه چیزم محرومم کرده

ترو خدا با هر لفظ خیری که به زبونتون میاد برام دعا کنید  زندگیم با دو تا بچه داره از هم میپاشه

خدا کنه هزار برابرش به زندگی خودتون برگرده

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
من الان توی بد ترین شرایط زندگیمم شوهرم افتاده رو دنده لج تا حالا نشده که به این شدت باهام قهر ک ...

سلاااااااام فداتشمممممممم چشم توام برای من صلوات بفرست

من الان توی بد ترین شرایط زندگیمم شوهرم افتاده رو دنده لج تا حالا نشده که به این شدت باهام قهر ک ...

انشالله هرچی میخوای همون بشه به حق فاطمه زهرا