زهرابانوm مدیر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 عنوان حاجت روایی | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 44 پست سلام سلام دوستام بازم اومدم برای حاجت روایی هممون صلوات بفرستم دلم خیلی روشن میشه براتون صلوات میفرستم و دعا میکنم بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم 1401/12/09 | 18:48 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ms1400 عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 934 دعا کن قرعه کشیم برای عید در بیاد با شوهرم برم مشهد خیلی دلم میخواد
آغوش۲ عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1295 برا من دعا کن هیچ امیدی به زندگی ندارم ان شاءالله حاجت روا باشید التماس دعا
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 برای ازدواج با عشقم خونه دار شدنمون اجرت با امامحسین باشه انشالله به حق فاطمه زهرا برات صلوات میفرستم بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 عزیزم برای من دعا کن دیگ واقعا خسته شدم خدا خودش کمکم کنه انشاءالله هر چی صلاحه پیش بیاد ک دیگ بریدم ... انشالله به حق امام حسین هرچی میخوای همون بشه بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 برا من دعا کن هیچ امیدی به زندگی ندارم ان شاءالله حاجت روا باشید التماس دعا انشالله به حاجت دلت برسی به حق حضرت زینب بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
sara0717 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 5614 انشالله به حق امام حسین هرچی میخوای همون بشه انشآءاللهممنون از دعای قشنگت❤ میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 برای من و سلامتی خواهرم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عزیزدلم انشالله ب خواسته هات برسی فدای تو بشم به حق فاطمه زهرا بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 دعا کن عید خاستگارم بیاد جلو و ازدواج کنم .خیلی اذیت شدم تو زندگی انشالله هرچی ب صلاحته همون بشه آبجی برات صلوات میفرستم بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 التماس دعا ان شاءالله حاجت روا شی انشاالله حاجت روا بشی بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 حاجت روا بشی فرستادم🍃💚 همچنین ابجی بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
__ترمه__ عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 1685 انشالله به حق فاطمه زهرا برات صلوات میفرستم ممنونم عزیزم منم برات صلوات فرستادم کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّللِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 برای منم بفرست عزیزم برای درخواست چزی ازکسی چه دعایی خوبه . و یه سوال دیگه اگه حاجت معنوی نباش ... فداتشم هرچی خدا بخواد انشالله حاجت روا بشی بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم
زهرابانوm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 283 التماس دعا🙏 مجتاجیم به دعا انشالله ب حاجت دلت برسی بسم الله الرحمن الرحیم خدایا آرزو هممون بر آورده کن ...برای حاجتم صلوات میفرستین دوستای گلم