2777
2789

دوستان عزیز شما کدوم گلینیک تو تهران رو پیشنهاد می کنید برای انجام کارهای زیبایی ؟

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

من خودم برای بوتاکس و تزریق ژل رفتم کلینیک آریایی خیلی راضی بودم هم کلینیک بسیار تمیز و مجهزی داشتند و هم اینکه کادرشون مجرب و خوش برخورد بودن از این به بعد تصمیم گرفتم برای کارای زیباییم برم همین کلینیک
خواستی بگو شمارشو بهت بدم ادرسشونم سمت میدان ونکه 

من خودم برای بوتاکس و تزریق ژل رفتم کلینیک آریایی خیلی راضی بودم هم کلینیک بسیار تمیز و مجهزی دا ...

مرسی عزیزم بله ممنون لطف میکنی

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماره تماس: 02188656654

ممنون عزیزم

من ایشون رو نمی شناسم اما اگر دنبال بهترین کلینیک زیبایی واسه تزریق ژل در تهران هستی من کلینیک آرتمیس تو پونک رو بهت معرفی می کنم. خیلی خیلی کارشون عالیه و واقعا برندای خارجی استفاده می کنن

سلام دوستان برای کلینیک زیبایی به نظرم خیلی باید تحقیق کرد من مادرم برای تزریق فیلر رفت کلینیک زیبایی تو غرب تهران نگم براتون چه وضعی شد کلی خرج کردیم تا بهتر بشه که نهایت مثل اولش نشد. توروخدا جای درست و حسابی برید. ما خونمون سمت غربه برای همین فکر میکردیم نزدیک خودمون باشه که این بلا سرمون اومد ولی الان یه کلینیک میرم سمت پاسداران کارشون خیلی خوبه من بوتاکس کردم و لیزر میرم خیلی راضی ام هم از بهداشتشون هم کارشون خدا خیرشون بده 

شماره اشونو میزارم براتون 02122500667

دکتر علیرضا قربان پور متخصص زیبایی صورت و تزریق در رشت مامانم و خالم مطب دکتر قربانپور لیفت شقیقه و ابرو انجام دادن و خیلی راضین کارشون عالیه شما هم حتما برید پیششون با خیال راحت خیابان سهیل هستن ادرسشون و شمارشونو ما هم از سایت و گوگل برداشتیم