2777
2789
عنوان

برگرداندن کادو.....

394 بازدید | 26 پست

سلام خانما....چن روزه ک خدا بما یه پسر خوشگل داده...برادر شوهرم برای پسرم یه ون یکاد کادو خریده بود...اما جاریم اون ویکادو گذاشته تو گاو صندوق منزل پدریش و دقیقا همون پلاک ون یکادی ک دو سال پیش ما برای دنیا امدن دخترش خریدیم رو کادو اورده داده با خنده بهش گفتم این همونیه ک ما هدیه داده بودیم...حاشا کرد گفت ن اون نیس تو یادت نیس ،برادر شوهرمم احتمالا در جریان نیس....بنظرتون سکوت کنم یا چی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن بابا شخصیت خودشو نشون میده انقدر بدم میاد از این جور ادما فک میکنن خیلی زرنگن

این روزها شبیه جودی ابوت شده ام ! برای بابا لنگ درازی می نویسم که این روزها دیگر خودم هم نمیشناسش . . .  :)                  پــدرم گاهـ صـدامـیـزنـدم شـعـر سـپـیـد.🤍

با برادرشوهرت تماس بگیر گله کن

یا به شوهرت بگو زنگ بزنه 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بنظرم خانومی خودت و نشون بده و اصلا چیزی نگو گفتن بعضی حرفها به آدمای اینقدر چیپ در شأن آدم نیست  ، ب وقتش ببر عوضش کن و یه چیز دیگه برای گل پسرت بگیر ، قدم نو رسیده ت هم مبارک ، 

یعنی حرکت بدیه؟😶

چرا من چیز بدی توش ندیدم؟

طلاعه دیگه. چه فرقی داره همون باشه یا برده عوض کرده؟

همینکه تو این اوضاع همینو اورده خودش کلیه. نرفته یچی ارزون بیاره

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.