2777
2789
عنوان

خوابای بد😐

98 بازدید | 7 پست

سلام🤍

از وقتی پسرم رو از دست دادم خیلی ذهنم اشفته شده...

تا یه مدت مدام کابوس میدیدم یا خوابای وحشتناااک به حدی که وقتی پا میشدم تمام صورتم از گریه خیس بود یا عرق کرده بودم

و نمیپریدم از خواب اصلا

امروز خوابیده بودم درمورد یکی از دوستام یه خواب خیلی مسخره دیدم😐

این ترسناک نبود فقط خیلی مسخره بود!

ولی خیلی اعصابم سرش خوده خیلی زیادددد!

البته قبلش تاپیک هم*جنس گرایی که اینحا زده بودنو خوندم

خوابم اینطوری بود که دوستمون که نامزد داره نامزدیشو کات کرده یهو تو اینستاگرامش یه عکس گذاشته با یه پسره که ناجور بود...🤦🏼‍♀️

بعد هرجا میرفتم همه میگفتن وایییی دوستت چرا اینکارو کردددد؟چرا اون دختر به اون ماهییو ول کرد این پسره کیه دیگهههه؟

یا مدام عکسه رو نشونم میدادن😐

وای من خسته شدم واقعا از این چرت و پرتا😐

چیکار کنم قطع بشه؟🤦🏼‍♀️

(این خوابی که الان گفتم یه نمونه مسخره اش بود فقط چون خیلی الان رو قلبم سنگینی میکرد تعریف کردمش)🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

تو نت بزنید متخصص خواب برید پیششون تو هر استان هست

مرسی از کمکت عزیزم🤍

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی بعصی از خوابها ریشه در مشکلات ماورایی دارن مثلا همین خواب من میگم شاید آخه زیاد تو کانال های علوم غریبه بودم، شاید هم بخاطر اینکه مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتی روحت آسیب دیده وگرنه این خوابها طبیعی نیست 

سلام عزیزم خوبی بعصی از خوابها ریشه در مشکلات ماورایی دارن مثلا همین خواب من میگم شاید آخه زیاد تو ک ...

سلام خوشگلم

مرسی شما خوبی؟

اره اطرافیانم حرف شمارو میزنن🤦🏼‍♀️

خیلی رو اعصابمه این خوابای مسخره🥺

عزیزم یه سوال تو امصات هست ک سگ داری؟؟؟ آخه شاید باور نکنی ولی سگ خودش جن و جذب میکنه، 

بله عزیزم

خیلی ساله که پیشمن برام مشکلی به وجود نیاوردن تاحالا🥺

بله عزیزم خیلی ساله که پیشمن برام مشکلی به وجود نیاوردن تاحالا🥺

عزیزم اسیب سگ ک مشخص نیست تو خودت متوجه نمیشی ولی ب انواع م شی کلات ماورایی دچار میشی خود سگ ک آسیب نمیزنه ولی خوب جن و جذب میکنه 

این خواب ها و کابوس ها طبیعی نیست، البته ک شما زندگی سختی هم داستین روحت آسیب پذیر تر شده همون هاله و چاکرا ک میگن، اون صعیف میشه،،،برا همبن زودتر آسیب میبینی