2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

229 بازدید | 13 پست

بچه ها من طلاق گرفتم دوساله یه بچه هم دارم تاحالااصلاخواستگارنداشتم تاحالاهرکیوکه می‌شناختم طلاق گرفتن دوباره ازدواج کردن اونم بخدابعدچندماه سن شونم زیاده ولی من۲۵سالمه همش اماتاحالایه خواستگارم نداشتم

خدایاخودت به همه ی ماکمک کن

بچه ت پیش خودته؟؟

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب چرا به امید خواستگاری.اتفاقا من هرکس را دیدم با بچه طلاق گرفت دیگه ازدواج نکرد ولی خودشون کار میکنند و با بچشون می‌گذرانند .خودت را به مستقلی عادت بده.اگر هم کسی تو را بخواد یوتا فکر نکنم بپذیره.بچه گناه داره بفکر بزرگ کردن اون باش.

منم طلاق گرفتم ۴سال پیش،دوس دارم ازدواج کنم و مجدد بار دار بشم،ولی از ازدواج دوم بشدت میترسم ،یکی از دلایل ترسم ،دخترم هست،دوس دارم هیچگونه محدودیتی برای دیدن همدیگه نداشته باشیم ،حس میکنم ازدواج دوم ارتباطم رو با دخترم محدود میکنه،هر چند که الان هم دوسال ندیدمش ولی واسه آینده میگم

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
خوب چرا به امید خواستگاری.اتفاقا من هرکس را دیدم با بچه طلاق گرفت دیگه ازدواج نکرد ولی خودشون کار می ...

دقیقا من بدون یک ریال از همسرم جدا شدم ،نه پس اندازی،نه پشتیبان مالی عاطفی،اینقد سختی کشیدم تا به ثبات رسیدم و مستقل شدم ادامه تحصیل دادم

عزیزم سعی کن سر خودت رو به کار ودرس گرم کنی،مستقل بشی،هدف داشته باشی ،اینقد پیشرفت کنی که بجای اینکه بمونی کسی واسه ازدواج انتخابت کنه تو از بین عده ای خواستگار انتخاب کننده باشی

دقیقا من بدون یک ریال از همسرم جدا شدم ،نه پس اندازی،نه پشتیبان مالی عاطفی،اینقد سختی کشیدم تا به ثب ...

آفرین.قرار نیست همه ی آدمها با شوهر خوشبخت بشن.باید یه جاهایی آدم روحیشو خیلی قوی کنه.

آفرین.قرار نیست همه ی آدمها با شوهر خوشبخت بشن.باید یه جاهایی آدم روحیشو خیلی قوی کنه.

عزمزمه منم دارم درس میخونم استقلال مالیم دارم ولی ازدواج خیلی خوبه

خدایاخودت به همه ی ماکمک کن

عزمزمه منم دارم درس میخونم استقلال مالیم دارم ولی ازدواج خیلی خوبه

آره.ادمی که متاهلی را تجربه کرده مجردی براش سخته.الان سنت کمه حالا تا سی سالگی صبر کن.بچت بزرگتر و عاقل‌تر بشه.خودت هم باتجربه تر و کامل تر میشی.بذار تا موقعیت خوب مصیبت بشه.خداکمکت کنه🙏