2777
2789
عروس من فرار کرد هفته پیش  هرچی گشتیم پیدا نشد🥲

عزیزم شما همونی هستین ک پسرتون و عروستون همش باهم رابطه داشتن و صدای خندشون زیاد بود؟

{ایمانی که به گیسویی بلزرد به چه اَرزد؟...}
خوشگل شده مبارکه

مرسی

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

😍

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡