2777
2789
عنوان

چادر یا مانتو

5438 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها به نظرتون برای شخصی که دوست داره باحجاب باشه پوشش چادر قشنگ تره یا مانتوی باحجاب؟ 

ازهمه ی لحاظ منظورمه؟ 

شیک بودن، تمیزی، ارزش و اعتبار، احترام و....؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این تاپیک بوی خون میاد

قطعا مانتو 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

اگ نمیترکم بگم ک پوشیدن همون مانتو هم تو هوای جنوب مارو ب غلط کردن میندازه، پس اگ مجبور باشم بین این دوتا با توجه ب عقیده خودم مانتو

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بستگی به خودت داره 

من یه چند مدت چادر سر کردم ولی خب دیدم با شخصیتم جور درنمیاد و حالا پوششم برام مهمه ، و مهم هم خود اون حجابه که رعایت بشه الان دیگه سر نمیکنم ولی خب پوششم حجاب کاملو دارم

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور

من خودم چادریم یعنی خانوادم مجبور کردن 

ولی خودم حجاب رو دوست دارم ولی بدون چادر 

چادر خیلی سر کردنش سخته بعدشم یه جوری دیگران بهم نگاه میکنن واقعیتش فک میکنم انگار کار اشتباهی انجام دادم😅

آره عزیزم به خصوص بعد از جریانات اخیر احساس میکنم تازه با چادر بیشتر توی چشمم

افرین دقیقا منم متوجه شدم بیرون چادریا یجوری میکنن نگاها سنگینه دیدم چجوری نگاهشون میکنن.. حق داری!

هم مانتو میپوشم هم عبا هم پیراهن هم شومیز دامن هم تونیک هم سارافون هم هر چیز با حجاب دیگه ای مثلا پارسال عید لباسم سه تیکه بود شلوار بگ و شومیز با یه رویه خیلی خوشگل بود ولی حجابشم خوب بود یا مثلا اگه مانتو جلوباز بود یه زیری بلند تر میپوشم و شال بلند جلوم میندازم کلا لباسا رو سعی میکنم با حجاب کنم در کل لباسای تنگ و کوتاه نمیپوشم اصلا و موهام هم معلوم نیست حالا اون لباس هر چی میخواد باشه