2789
عنوان

بیا تعریف کن ....😂

214 بازدید | 13 پست

یکی از بدترین سوتی هایی ک دادید رو تعریف کنید🥸😂

یادمه پدر دخترخاله مامانمممممممم فوت شده بود موقع رفتن امدم بگم خدا رحمت کنه گفتم خدا قسمت کنه🥴💔😑

دیدم مامانم یه مشت زد به کمرم کلا بع فنا رفتم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفتم خیلی وقته کوسیس کالباسو حذف کردم تازه بحث هم جدی بود راجبه تغذیه سالم و رژیم غذایی بودمنم خواستم مثلا خودی نشون بدم و بگم منم نسبت به تغذیم بی تفاوت نیستم☻

🌻💜🌻💜🌻

من خیلی سوتی بدی جلو نامزدم دادم به فنا رفتم واقعا 

بعد چند سال هنوز ازش خجالت میکشم

اگر 1-سواد پزشکی۲-سواد سیاسی ومهمتر از همه3- شعور اجتماعی نداری با من بحث نکن!  

همکار اقام میگفت فرصت بده، منم عصبی هی پشت سرهم داد میزدم میگفتم من به همه دادم به شما هم میدم هرکی اومد سو استفاده کرد، باید خودم نمیدادم. 

حالا اونیکی اومده میگه چیشده؟ چی میخواد گفتم همون چیزی که این میخواد ندم چیکار کنم. 

زن عموم فوت شده بود . 

به پسر عموم پیام دادم ایشالا عن آخرتون باشه.

حالا منظورم غم بود ولی این کیبورد مزخرف تغییرش داده بود

منم نفهمیدم تا سه چهار ماه بعدش که داشتم اس ام اسارو میخوندم😐

بعدها شاید یک روز،خاک من هم گُل دهد.بعدها هر جا گلی دیدی مرا در خاطر آر
همکار اقام میگفت فرصت بده، منم عصبی هی پشت سرهم داد میزدم میگفتم من به همه دادم به شما هم میدم هرکی ...

😵‍💫🥴😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👻👻👻👻👻

بعدها شاید یک روز،خاک من هم گُل دهد.بعدها هر جا گلی دیدی مرا در خاطر آر

من خیلی سوتی دادم😂

یک بار توی خیابون با تیپ خمن لش راه میرفتم با مامانم یه سگ دو سه متر اون ور تر راه میومد من از سگ عین سگ میترسم😂چنان دویدم که پام روی سنگ گیر کرد افتادم زمین زانومم جر خورد همههه بهم خندیدن😂😩

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

یک بارم مامانم داشت موهامو میبست توی مجلس خونه بابا بزرگم بودیم مامانم میخواست بگه فلانی(من)گیرتو بده گفت ک••••رتو بده هالا تو مجلسم کللل اقوام نشسته بودن🤣🤣😂

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
همکار اقام میگفت فرصت بده، منم عصبی هی پشت سرهم داد میزدم میگفتم من به همه دادم به شما هم میدم هرکی ...

🤣🤣🤣🤣🤣مامان من اونجوری سوتی میده لامصب خیلی بد گفتی ✌️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز