2777
2789
عنوان

ازدواج سوری

158 بازدید | 11 پست

داریم همچین چیزی؟ دیشب یه همچین فیلمی دیدم برام سوال شد هستن کسایی که ازدواجشون سوری باشه برای اهدافشون

چجوری عاشق خدا نباشم وقتی که به من گفت تو ریحانه‌ی خلقت منی😍💙لبیک یا دخت پیغمبر یا فاطمه زهرا(س)💚لبیک یا امیرالمومنین علی(ع)💚ایران جانم🇮🇷وطن مادرِ کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟

😂 یکی از اقوام خیلی دورمون با یه خارجی سوری ازدواج کرد رفت اقامت گرفت طلاق گرفت 

یعنی قرارداد بسته بودن ن اینکه گولش بزنه ازدواج کنه 😂

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قبل از دانشگاه ۶ نفر از بچه های کلاس پیش دانشگاهیمون ازدواج کردن و طلاق گرفتن. توی دانشگاه هم دو نفر دیدم همین کارو کردن. برای رهایی از قید و بند خانواده. همه شون هم مهریه رو بخشیدن بخاطر مهریه نبوده

😂 یکی از اقوام خیلی دورمون با یه خارجی سوری ازدواج کرد رفت اقامت گرفت طلاق گرفت  یعنی قرارداد ...

چه بی دردسر اقامت گرفته😂

چجوری عاشق خدا نباشم وقتی که به من گفت تو ریحانه‌ی خلقت منی😍💙لبیک یا دخت پیغمبر یا فاطمه زهرا(س)💚لبیک یا امیرالمومنین علی(ع)💚ایران جانم🇮🇷وطن مادرِ کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟

اره. حتی طلاق سوری هم داریم😂😂😂😂😂😂

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
من ندیدم اطرافم ولی ممکنه باشه اره

منم

آره قبل از دانشگاه ۶ نفر از بچه های کلاس پیش دانشگاهیمون ازدواج کردن و طلاق گرفتن. توی دانشگاه هم دو ...

😶😮😲

اره. حتی طلاق سوری هم داریم😂😂😂😂😂😂

این چجوریه دیگه 😂

ببخشید اینجا می گم که بعد یکی نگه که به فلان جا توهین کردی!

دو تا از دوستام عروس این افراد شده بود می گفتند هیچ ارزشی برای عروس قائل نیستند! هر دو دوستم شاغل بودند و هر دو می گفتند کل حقوقمون شوهرتون به زور می گیره ، هر دو دست بزن داشتند! 

هر دو خانواده شوهر تو مهمونی ها فقط به زبون خودشون صحبت می کردند و اصلا براشون مهم نبود که عروسشون از صبح تا شب تو مهمونی تنها و ساکت نشسته و حداقل جلو اون فارسی صحبت کنند تا اون هم احساس زیادی بودن نکنه!  یکیشون می گفت خودم سعی کرده بودم از این طرف و اون طرف یکم زبونشون یاد بگیرم ولی خودشون نمی دونستند می گفت خیلی قشنگ پشت سرم حرف می زدند 😖😖😖! 

مثلا یکیشون می گفت که خانواده شوهرش هر چند هفته یه بار باید حتما دعوت می کرد خونشون و چند مدل غذا جلوشون می زاشت بعد می آمدند خونشون کلی غذا می خوردن و هر چی از غذا کباب و جوجه و برنج باقی می موند مادرشوهرم می زاشت تو ظرف و می داد به دخترهای تا ببرند! 

کلا خیلی تو خوردن و خوشگذرونی هستند! و چون دخترهای ... خوشگل هستند بعدها مدام با اونها مقایسه می شی! و همین کارها اعتماد به نفس آدم از بین می بره!  

ببین برای کسانی که تو این فرهنگ بزرگ شدند این چیزها عادیه و خودشون با هم کنار میان ولی اگه از یه فرهنگ دیگه باشی پیر و افسرده می شی تا بخواهی اونها رو تغییر بدی یا خودت تغییر کنی!،

یا ارحم الراحمین
ببخشید اینجا می گم که بعد یکی نگه که به فلان جا توهین کردی! دو تا از دوستام عروس این افراد شده بود ...

اوه نمیدونستم چه بد من از دور ترک ها میبینم برای همین کامل نمیدونم

یه سوال اذری ها با ترک ها فرق دارن یا مثل همن؟

میدونی ما کرجیم اینجا همش قومیت خاستگاری باشه از قوم هاس

برای همین جدا براش میترسم ما خانوادمون آروم و بی دردسرن با اینکه اسم هم قوم های خودمم بد در رفته و شاید قوم های دیگه با یه سری اخلاقاشون کنار نیان اما خانواده خود ما اون طور نیستن کاملا بی دردسر و بی آزارن مامانم میگه میترسم اینجا بختت با کسی باشه که نتونی آخه من خجالتیم و آروم کسی چیزیم بگه اصلا نمیتونم جواب بدم