2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

107 بازدید | 15 پست

خانما من دو  تا بچه کوچیک دارم اغلب اوقات خونه بهم ریخته اولویتم بچه ها و بعدشم غذا درست کردن اما همیشه شوهرم گیر میده که خونه ی ما کثیفه خب منم میدونم کثیفه ولی دیگه بیشتر از این توانم نیست 

حالا امروز اومد خونه شروع کردن به فحاشی کردن به خودمو خانوادم منم تو روش وایسادم گفتم حق نداری توهین کنی من بیشتر از ازمم برنمیاد نمیدونید چه حرفایی بهم زد بعدشم جلو بچه ها یک عالمه منو زد به صورتم چنگ انداخت و صورتمو زخمی کرد 

من واقعا توقع هیچی ازش ندارم هیچی ازش نمیخوام خیلی خسیسه حتی واسه پوشک بچه ها یا وسایلی که واسه خونه میگیره رو سر من منت میزاره سال تا سال واسه من چیزی نمیخره چند روز پیش ازش سه تا کتاب خواستم واسه استخدامی هزار بار غر غر کرده که من ۶۰۰ پولشو دادم واسه توی به درد نخور تویی که نمیتونی خونتم جمع کنی 

به خدا حالم خیلی بده 

حالا نمیدونم چیکار کنم خودم گفتم خونرو مدت کنم و هیچ کاری باقی نمونه بعدشم بچه هارو ببرم پیش مادرشوهرم خودمم برم خونه بابام ولی آخه بعدش چی میشه تو رو خدا شما بیاین کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهش بخاطر بچه هات میان دنبالت برگردی سرخانه زندگیت.... دو تا بچه واسه مادرشوهرت سخته نگهداریشون

پس چطور واسه من سخت نیست بزار یه مدتم پیش اون باشه ببینم بعد یه هفته خونش چه شکلی میشه

چرا آخه ؟همبشه بد دهن هست و کتک می‌زنه ؟

نمیشه که اینطوری 😑😑😑

ولی جدای از همه چی عزیزم شما با برنامه ریزی میتونی به همه کاری برسی 

دختر عموی من هم کارمند بانک هست هم دانشجوی ارشد 

۳ تا بچه پشت هم داره ولی ماشالا وقتی میری خونه ش آدم لذت می‌بره اینقد که این زن تمیز و کدبانو هست 

همیشه خونه ش تمیز غذاش آماده به درس و مشق بچه ها میرسه ...برنامه ریزی کن برای کار خونه 

ولی حتما حتما یه فکری بحال شوهرت کن خیلی وضعیتش خرابه 

چرا آخه ؟همبشه بد دهن هست و کتک می‌زنه ؟ نمیشه که اینطوری 😑😑😑 ولی جدای از همه چی عزیزم شما با ب ...

عزیزم من مشکل خودمو قبول میکنم ولی من نمیتونم از این بیشتر حقم این نیست که توهین بشنوم و کتک بخورم توان هر آدمی با وس دیگه فرق میکنه مگه من به شوهرم میگم بقیه واسه زنشون چی می‌خرن نمیخرن توام باید بکنی خب هر کسی توانی داره نمیشه که همه مثل هم باشن 

عزیزم من مشکل خودمو قبول میکنم ولی من نمیتونم از این بیشتر حقم این نیست که توهین بشنوم و کتک بخورم ت ...

عزیزم من که گفتم اصلا حق نداره همچین کاری کنه و حتماااا یه فکری واسه این اخلاقش کن نذار تحقیر بشی وقتی خودش کمکاری می‌کنه 

اون حرفمم درمورد تمیزی خونه ت فقط راهنمایی بود 

وگرنه که صددرصد حق با شماست عزیزم