dbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 121 عنوان لک لانه گزینی 106 بازدید | 10 پست سلام دوستان من امروز ظهر وقتی رفتم دستشویی یهو یک لخته خونه خیلی کم ازم خارج شد بعد از اون دستمال گذاشتم این رنگی لک دیدم به نظرتون لک لانه گزینی هست یا پریودی؟۱۲ بهمن ماه یعنی ۳ روز دیگه موعدم هستالان روز ۱۲ بعد از رابطه هستم 1401/12/09 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_النا_خانووم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3697 عزیزم لک لانه گزینی و لکه بینی پریود رو نمیتونی از هم تشخیص بدیبعدم فقط یکیه و قطع میشهروز موعد بی بی چک بزن خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7697 لکه لانه گزینی قطع میشه کم میشه لکه پریودی ادامه داره و قطع نمیشه هی خون ریزی بیشتر میشه خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 سیکلت چند روزه هستش؟؟جلو نمیندازی؟ برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
dbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 121 انشااله که باردار باشییییی. بیبی چک بزار ۳ روز مونده به موعدم اخه
dbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 121 سیکلت چند روزه هستش؟؟ جلو نمیندازی؟ ۳۰ روزه هست نه مرتب بوده تو این ۶ ماه اقدام یکبار جلو انداختمپریود شدن من با لک شروع نمیشه کلا از اول خون غلیظ میاد
میهندوست عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 4220 ۳۰ روزه هست نه مرتب بوده تو این ۶ ماه اقدام یکبار جلو انداختم پریود شدن من با لک شروع نمیشه کلا از ... پروژسترون یا قرص دیگه ای نخورری؟؟چون منم یکمرتبه شروع میشد از وقتی پروژسترون خوردم با لکه بینی شروع میشد برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
dbahar مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 121 پروژسترون یا قرص دیگه ای نخورری؟؟ چون منم یکمرتبه شروع میشد از وقتی پروژسترون خوردم با لکه بینی شرو ... نه الان چند وقت هیچ قرصی نخوردم