2777
2789
عنوان

دلم گرفته

74 بازدید | 10 پست

کیا دلشون گرفته

چیکار میکنین حالتون خوب بشه

اگه از حرف کسی ناراحت بشین

من حس میکنم باید به یه جایگاهی برسم که حرف بقیه به هیچجام نباشه

متاسفانه حس میکنم کمبود اعتماد به نفس دارم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی دو روز بعدش فراموش میکنی من همیشه همینطوریم

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔

با خدا حرف میزنم کتاب میخونم ناراحتیمو می‌نویسم  و پاره پارش میکنم. از فرشتگانم کمک میگیرم شمع تراپی میکنم پاکسازی میکنم. 

سعی میکنم بیخیال حرفای طرف بشم

فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی  ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم

مادرشوهرم اومد خونمون

بعد ناهار داشتم ظرفا رو جمع و جور میکردم و سفره دستمال کشیدم

کلا مرتب کردم و گاز رو تمیز کردم

گفت حالا نیاز نیس جلوی ما خیلی تمیز باشی

باید تو واقعیت هم همیشه همینطوری باشی

مادرشوهرم اومد خونمون بعد ناهار داشتم ظرفا رو جمع و جور میکردم و سفره دستمال کشیدم کلا مرتب کردم و ...

همیشه فکر کن شاید لونای که حرف میزنن ناراحتت میکنن تو اون موقعیت خودش از یه چیزی ناراحته اینجور کمتر یهش قکر میکنی

فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی  ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم

اگه همیشه تمیز ومرتبی اصلا لازم نیست ازش ناراحت شی  برلت مهم نباشه 

بچه ها مادرشوهر من خیلی زن خوبیه همیشه مهربونه ازم تعریف میکنه ولی همه میدونن خیلی رکه

کلا به شوخی و جدی

حرفشو مزه مزه نمیکنه

اگه میدونستم کلا باهام مشکل داره که حرفاش ناراحتم نمیکرد

ولی خب آدم بدی نیس در کل برای همین بعضی وقتها که میگه میرم تو خودم

نمیتونم جلوی خودمو بگیرم تو چهره ام نشون ندم برای همین میفهمه و بعدش کلی ازم مغذرت خواهی میکنه

همیشه فکر کن شاید لونای که حرف میزنن ناراحتت میکنن تو اون موقعیت خودش از یه چیزی ناراحته اینجور کمتر ...

نه داشت قبلش میخندید کلا اخلاقش اینجوریه هر چی میاد تو ذهنش میگه

2790
2778
2791
2779
2792