irani_e_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 378 عنوان دلم گرفته 74 بازدید | 10 پست کیا دلشون گرفتهچیکار میکنین حالتون خوب بشهاگه از حرف کسی ناراحت بشینمن حس میکنم باید به یه جایگاهی برسم که حرف بقیه به هیچجام نباشهمتاسفانه حس میکنم کمبود اعتماد به نفس دارم 1401/12/09 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
irani_e_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 378 چرا کسی به تاثیر حرفش فکر نمیکنهچرا حرفاشونو مزه مزه نمیکننیکم قبل حرف زدن فکر نمیکننبابا بخدا هممون ادمیم دل داریمیکم با هم مهربون تر باشیم
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22799 منم خیلی مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
jane96 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 578 یکی دو روز بعدش فراموش میکنی من همیشه همینطوریم واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔
izaa2 عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 261 با خدا حرف میزنم کتاب میخونم ناراحتیمو مینویسم و پاره پارش میکنم. از فرشتگانم کمک میگیرم شمع تراپی میکنم پاکسازی میکنم. سعی میکنم بیخیال حرفای طرف بشم فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم
irani_e_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 378 مادرشوهرم اومد خونمونبعد ناهار داشتم ظرفا رو جمع و جور میکردم و سفره دستمال کشیدمکلا مرتب کردم و گاز رو تمیز کردمگفت حالا نیاز نیس جلوی ما خیلی تمیز باشیباید تو واقعیت هم همیشه همینطوری باشی
izaa2 عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 261 مادرشوهرم اومد خونمون بعد ناهار داشتم ظرفا رو جمع و جور میکردم و سفره دستمال کشیدم کلا مرتب کردم و ... همیشه فکر کن شاید لونای که حرف میزنن ناراحتت میکنن تو اون موقعیت خودش از یه چیزی ناراحته اینجور کمتر یهش قکر میکنی فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم
izaa2 عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 261 اگه همیشه تمیز ومرتبی اصلا لازم نیست ازش ناراحت شی برلت مهم نباشه فرشتگان سابلیمینال هدف گذاری شمع تراپی ممنونم از خدای خوبم واستادهای عزیزم که زاه زندگی کردنو بهم یاد دادن. فرشته میکاییل جبرییل ممنونم
irani_e_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 378 بچه ها مادرشوهر من خیلی زن خوبیه همیشه مهربونه ازم تعریف میکنه ولی همه میدونن خیلی رکهکلا به شوخی و جدیحرفشو مزه مزه نمیکنهاگه میدونستم کلا باهام مشکل داره که حرفاش ناراحتم نمیکردولی خب آدم بدی نیس در کل برای همین بعضی وقتها که میگه میرم تو خودمنمیتونم جلوی خودمو بگیرم تو چهره ام نشون ندم برای همین میفهمه و بعدش کلی ازم مغذرت خواهی میکنه
irani_e_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 378 همیشه فکر کن شاید لونای که حرف میزنن ناراحتت میکنن تو اون موقعیت خودش از یه چیزی ناراحته اینجور کمتر ... نه داشت قبلش میخندید کلا اخلاقش اینجوریه هر چی میاد تو ذهنش میگه
irani_e_ashegh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 378 اگه همیشه تمیز ومرتبی اصلا لازم نیست ازش ناراحت شی برلت مهم نباشه مرتبم ولی همیشه نه خب بعضی وقتها ظرفای ناهار رو شبش میشورم یا گاز رو دو روز یبار تمیز میکنم