2789
عنوان

تیزهوشان

453 بازدید | 10 پست

دیشب،بعد از ۳ ساعت حرف زدن با مامانم و توجیه کردنش برای اینکه مدارس تیزهوشان خوبه و امکانات و تاثیر خیلی زیاده تو زندگیم داره صحبت کردم ولی تهش قبول نکرد که نکرد🗿

مامانم معتقده که اونجا جو مناسبی نداره و بچه رو میکنن موش آزمایشگاهی

واقعا اینطوریه؟جو اونجا چطوره؟

و اینم بگم که شهر ما کوچیکه و فک نمیکنم اونقدری امکانات داشته باشه فقط بخاطر تاثیرش تو کنکورم...

تیزهوشان بودم عالی بود همچی 

شما نه ولی برای یه عده از دوستان که راجب تیزهوشان بد میگن باید بگم گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده... 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

نمیدونم منظور از موش آزمایشگاهی چیه، من فارغ‌التحصیل جدید نیستم از دبیرستانم میگذره و طبیعتا خیلی تغییر‌ها کردن مدارس از اون زمان تا الان، اما با وجود نارضایتی‌هایی که داشتم به‌نظرم چیزی که خیلی بهم کمک کرد همین سمپاد رفتن بود مخصوصا از نظر تحصیلی.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به دوستای عزیزم توی این صفحه. من خودم یه تیزهوشانی هستم و به نظرم ارزشش رو داره که اومدم تیزهوشان . البته من خودمم خیلی تلاش رو دوست دارم و همیشه به دنبال موفقیت می رم. و اینم بگم علاوه بر اینکه خیلی زحمت کشیدم راهنمایی های مشاورهای سایت https://peleyad.com/ برای اینکه قبول بشم خیلی تاثیر گذار بوده. من توی آزمون های آمادگی تیزهوشان پلکان شرکت کردم و با خیال راحت رفتم سر جلسه و موفق هم شدم. می تونید توی گوگل بزنید قبولی در آزمون تیزهوشان و وارد سایت پلکان یادگیری بشید و بعد از اینکه نتیجه رو دیدید منو دعا کنید که به همه آرزوهام برسم.

سلام عزیزم..اتفاقی تاپیک هاتون و خوندم و متوجه شدم دغدغه دارین برین مدارس تیزهوشان یا نه..

من خودم ۶ سال اونجا درس خوندم.و تمام چیزی که از این مدرسه یاد گرفتم این بود که باهوش بودن و خنگ بودن هیچچچ معنی نداره..

همیشه اونی موفق تر بود که موفق تر درس میخوند.فشار زیاده اره چون معلماتون علاوه بر کتاب وزارتی و تکمیلی جزوه های سنگین میدن.چیزی که برای منی که ورودی کلاس هفتم شده بودم خیلی عجیب بود طوری که فکر میکردم میتونم مثل همیشه همه چیز رو تو کلاس یاد بگیرم و نیاز به خوندن اینطوری نباشه، ولی اینطور نبود

مدرسه با مدرسه فرق داره هاا،ولی باید بدونی اول باید مثلا برای علوم( ک باید بدونی زیست و شیمی و فیزیک جداعه علوم ندارین)کتاب وزارتی رو دقیق دقیق بخونی.خط به خط 

مرحله بعدی کتاب تکمیلی ات هست.همیشه معلم ها نکته میگن لابه لای درس دادن کتاب تکمیلی که اونا شدیدا مهمن چون خیلی وقتا از حرف های تو کلاسشون میارن بیشتر

و مهم تر از همه اینه ک سعی کنی تو کلاس یاد بگیری،درس ات رو همون روز بخونی

اینا واسه خیلی مدارس عادی هم صدق میکنه ولی تو سمپاد فقط با رعایت این نکات میتونی نمره خوب بگیری..باید عادت کنی کم پیش میاد زیست ات و ۲۰ شی و باید با نمره ۱۹ به خودت افتخار کنی.همه ی اینا هست

از طرفی فقط و فقط اون کسی دوام میاره ک علاوه بر این نکات روحیه اش و داشته باشه، توی کلاس وارد حواشی نشی ،سرت تو کار خودت باشه،روحیه درس خوندن داشته باشی و با هدف بیای این مدرسه.رقابت هم زیاده اره و خودمون دوستی خیلی خاصی بینمون نبود راستش،ولی خیلی اینطوری بهتر بود باور کن.کسایی که تنها تر و آروم تر بودن نمره های فوق العاده ای داشتن و برعکس اونایی که رفیق باز بودن..

خیلی زیاد شد

هر چی دوست داشتی بپرس 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"