سلام عزیزم..اتفاقی تاپیک هاتون و خوندم و متوجه شدم دغدغه دارین برین مدارس تیزهوشان یا نه..
من خودم ۶ سال اونجا درس خوندم.و تمام چیزی که از این مدرسه یاد گرفتم این بود که باهوش بودن و خنگ بودن هیچچچ معنی نداره..
همیشه اونی موفق تر بود که موفق تر درس میخوند.فشار زیاده اره چون معلماتون علاوه بر کتاب وزارتی و تکمیلی جزوه های سنگین میدن.چیزی که برای منی که ورودی کلاس هفتم شده بودم خیلی عجیب بود طوری که فکر میکردم میتونم مثل همیشه همه چیز رو تو کلاس یاد بگیرم و نیاز به خوندن اینطوری نباشه، ولی اینطور نبود
مدرسه با مدرسه فرق داره هاا،ولی باید بدونی اول باید مثلا برای علوم( ک باید بدونی زیست و شیمی و فیزیک جداعه علوم ندارین)کتاب وزارتی رو دقیق دقیق بخونی.خط به خط
مرحله بعدی کتاب تکمیلی ات هست.همیشه معلم ها نکته میگن لابه لای درس دادن کتاب تکمیلی که اونا شدیدا مهمن چون خیلی وقتا از حرف های تو کلاسشون میارن بیشتر
و مهم تر از همه اینه ک سعی کنی تو کلاس یاد بگیری،درس ات رو همون روز بخونی
اینا واسه خیلی مدارس عادی هم صدق میکنه ولی تو سمپاد فقط با رعایت این نکات میتونی نمره خوب بگیری..باید عادت کنی کم پیش میاد زیست ات و ۲۰ شی و باید با نمره ۱۹ به خودت افتخار کنی.همه ی اینا هست
از طرفی فقط و فقط اون کسی دوام میاره ک علاوه بر این نکات روحیه اش و داشته باشه، توی کلاس وارد حواشی نشی ،سرت تو کار خودت باشه،روحیه درس خوندن داشته باشی و با هدف بیای این مدرسه.رقابت هم زیاده اره و خودمون دوستی خیلی خاصی بینمون نبود راستش،ولی خیلی اینطوری بهتر بود باور کن.کسایی که تنها تر و آروم تر بودن نمره های فوق العاده ای داشتن و برعکس اونایی که رفیق باز بودن..
خیلی زیاد شد
هر چی دوست داشتی بپرس