2777
2789
عنوان

حاملگی تو عقد

427 بازدید | 23 پست

من عقدم دو ساله تقریبا چند ماه پیش فهمیدم باردارم و چون میدونستم مادرم سختگیره بهش نگفتیم و تصمیم گرفتیم بگیم میخوایم بریم ماه عسل یخورده پول داشتیم میخواستیم باهاش جهازمون تکمیل و خونه رهن کنیم اما مامانم هیچجوره راضی نمیشد میگفت اول خونه منم مجبور شدم بهش بگم گفتم شاید اجازه بده بریم سر خونه زندگیمون .

اما برخوردش خیلی بدتر از چیزی بود که فکرشو میکردم همش به من بدو بیراه میگفت فحشم میداد میگفت میکشمت یکاریش کن بیفته وگرنه میکشم سر داداشت انداختی پایین آبروشون بردی پا میزاشت رو شکم من اول صبح که خواب بودم مجبورم می‌کرد از پنجره بپرم چیزای سنگین بلند کنم 

صبح زود صبحونه نخوره استکان چای خوری بزرگ پر سرکه میداد بخورم کلی تحقیرم کرد 

دیگه مجبور شدم برم خونه خواهرم بخاطر رفتارش و رفتیم دکتر دارو گرفتم سقط کردم البته با خواهرم هم در موردش حرف زده بود .

الان چند ماهه میگزره از اون قضیه بعد چند روز پیش من میخواستم برم‌دکتر خونمون روستاست میخواستم برم شهرستان دکتر یه ساعت راهه پرسید میخواستی بری شهر برا چی گفتم که برا پریودم منطم نیست بعد امروز پیله کرده حتما اتفاقی افتاده و ... اگه چیزی باشه میکشم تو دروغ میگی حتما باز حامله ای و ...

منم جوابش ندادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت سالمه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چند وقتت بود؟😕

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مادرت یه روانیه 

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

بعد اومد تو اتاق نامزدم خونه ماست کلی حرف زد گفت زودتری برو سرکار نمیشه چن روز کار باشی بیای اینجا دوساله عقدی و ... رودتری گورش گم کن ببرش آخه ما خونمون تا زیر سقف آوردیم با این شرایط هم خیلی سخته برامون بخایم کاملش کنیم تا همینجا هم با ۳۰۰ وام ساختیم ۲۰۰ دیگه بعد عید میخایم اگه تونستیم بگیریم هر چی هم میگیم بریم خونه اجاره نمیزاره جهازمونم کامل نشده