2777
2789

من ادبیات خوندم. خیلی دوسش داشتم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به علاقه، استعداد و تلاشت داره

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اولن که عزیزم رشته انسانی 60 درصدش مفهومی و 40درصدش فقط تکرار مطالبه 

اگر قدرت تحلیل بالایی داری بیا انسانی 

رشته اسونی نیست اما اگر به جامعه علاقه داری میتوانی شیرینی این رشته رو کاملا درک کنی و لذت ببری💜💜💜

به قول شاملو :مأیوس نباش من امیدم را در يأس يافتم، مهتابم را در شب،عشقم را در سالِ بد یافتم و هنگامی که داشتم خاکسترمیشدم، گُر گرفتم... 💜🌼

خبه؟با این وضع فارسیت نری انسانی بهتره

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

سلام.

اول از همه بگم همه ی رشتی ها سختی خودشون رو دارن.

نمیشه گفت مثلا انسانی سخت تره یا تجربی.

خودت اگر دوست داری،برو انسانی. تلاش کن موفق میشی .اگر خودت دوست داشته باشی،سختی اش برات راحت میشه.

اولن که عزیزم رشته انسانی 60 درصدش مفهومی و 40درصدش فقط تکرار مطالبه  اگر قدرت تحلیل بالایی دا ...

اها ممنون عزیزم برا توضیح کاملت 

همیشه جواب من به اونایی که سخته اینه من که میرم اصلنم به سختیش نگا نمیکنم 

خیلی میگن منطق و فلسفش سخته درسته 

منطق مثل ریاضیه 

اما فلسفه مفهومی ☺😂 

سر یه درسش من که سردرد گرفتم اما بی نهایت دوستش دارم 💕😍

به قول شاملو :مأیوس نباش من امیدم را در يأس يافتم، مهتابم را در شب،عشقم را در سالِ بد یافتم و هنگامی که داشتم خاکسترمیشدم، گُر گرفتم... 💜🌼