2777
2789
عنوان

زیاد خوردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 29 پست
خوشگلم مشقاتو بنویس برو استراحت کن اینجا جای شما نی 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

این حرف درست نیست آمده سوال بپرسم گلم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا،بعد خدا هم به خداست!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا؟ واقعیه من هر روز 1400 بیشتر نمی‌خورم از ترس چاقی

کمبود وزن داری نگران چاق شدنی

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
نه من نمی‌خوام نه کم کنم نه اضافه که خیلی چاق شم می‌خوام مثل قبلا که همچین میخوردم باشم

تکلیفتو مشخص کن اول میخایی چاق شی یا لاغر😐

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
این حرف درست نیست آمده سوال بپرسم گلم

متوجه حرفت نشدم ولی این خانم کوچولو فقط ۱۳ سالشه و اینجا جای مناسبی براش نی گل جان

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
برنج زیادبخور بشقابو پرکن

من غذای چرب اصلا دوست ندارم میبینم میارم بالا بعد امروز غذا از رستوران بود برنجش چرب چرب بزور خوردم یه کفگیرو نشد اما مرغ زیادد خوردن

تکلیفتو مشخص کن اول میخایی چاق شی یا لاغر😐

چجوری بگم من قبلا وزنم 49 بود همچی میخوردم پاستیل بستنی پسته میوه نون پنیر همچین ثانیه ثانیه غذا میخوردم می‌خوام مثل قبلا بشم ولی وسواسم منو کشته

برنج زیادبخور بشقابو پرکن

اون پایینه لباس صورتی مال همین الان مال این یک هفتس که غذا میخورم اما بالاییه مال هفته پیشه تغییری هم کرده آخه خیلی میخورم دیگه جا ندارم