2789
عنوان

پیروز🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 51 پست

🙂 ما خیلی وقته که مردیم فقط داریم راه میریم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :)                                    من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قوی‌تر از روزی‌ام که نیفتاده بودم!(💍)                           خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
داغ بزرگیه بیچاره این اقا چه داغیو داره تحمل میکنه

اره

مثل داغ بچشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من میدونم حال آقای شهرداری رو

من که بعد یکسال هنوز برای گربم ک مرد اشک میریزم 

منم بدون مادر بزرگش کردم با کلی سخته شبها نخوابیدم بغلش کردم.ای خداااا 😭😭😭🥺🥺

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
گریه هام بند نمیاد

برا منم 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
حالا ناراحتیم ولی نه دیگه اینقدر :/

واقعا عجیبه برام..ایرانی هستین؟؟؟

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍
پیروز کیه؟؟چیشده؟

کوچولو ترین یوزپلنگ ایرانی که گونه ش در حال انقراضه..

تو ده ماهگی به خاطر نارسایی کلیه و مشکلات گوارشی تلف شد..

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
من درکش میکنم  چون خودمم از دست دادم داغش خیلی بده

عزیزم😔

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

منم ناراحتم که پیروز مرده..باید دقت بیشتری در زمینه نگهداری ازش می شد و به حقوق حیواناتم معتقدم...

با شما نیستم..روی صحبتم با کسان دیگه است‌.  ای کاش به حال انسانها هم این قدر دلسوزی می کردیم..الان چقدر کارتن خواب داریم چقدر کودک خیابانی داریم..اما‌پولدارا هیچ کمکی بهشون نمی کنن..همه فقط به فکر اینن گوشی سامسونگشونو بکنن ایفون ایفون بکنن اپل و...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

منم ناراحتم که پیروز مرده..باید دقت بیشتری در زمینه نگهداری ازش می شد و به حقوق حیواناتم معتقدم... ...

آیفون مگه همون اپل نبود؟😐

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰