2789
عنوان

پیروز🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 51 پست
نه سزارینش کردن بچه رو قبول نکرده چون دست انسان به بچه خورده و بوی انسان گرفته

عه چه جالب نمیدونستم چرا سزارینش کردن خب

از مردان فرصت طلب سایت خواهش مندم به هیچ وجه درخواست دوستی ارسال نکنند

آدم انقد سطحی نگر؟ متاسفم براتون.جوابتون رو نمیدم..فقط متاسفم..واسه هممون متاسفم

اینو کسی میگه که تو امضاش نه به نژاد و قومیت داره

البته که نباید جوابم رو بدی

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اون کاربرو نمیدونم اما من ایرانی نیستم اما به اندازه ی شماها ناراحتم و شوکه شدم  جیگرم د ...

🖤🖤

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍
عه چه جالب نمیدونستم چرا سزارینش کردن خب

نمیدونم عزیزم

ولی در کل همه حیوانات و‌پرنده ها اگه دست انسان به بچشون بخوره

دیگه سمتش نمیرن

نمیدونم اینا چرا همچین کاری کردن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
کسی که ندونه نماد ملی چیه ازش توقع درک و شعور داری؟

:))🤍

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍
ارع هزاران موضوع هست که بشه براش فکر کرد مرگ یه حیوان ناراحت کننده است اما دقیقا اندازه مرگ یک حیوا ...

همون طور که گفتین ناراحت کننده ست.. و ماهم داریم باهم همدردی میکینم. همونطور که تو مسائل دیگه غمامون و شریک میشیم..

که البتهخیلی از مشکلاتمون و نمیتونیم اینجا بیان کنیم (به دلیل نبود ازادی بیان و تعطیل شدن تاپیک)

اینکه برای پیروز ناراحتیم دلیل بر این نیست که دیگه غم و غصه ای نداریم و خوشحال و خندان و بی دغدغه ایم یا به قول یه دوستمون مرفه بی دردیم:)

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113