2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدم؟

99 بازدید | 5 پست

دوستان تاپیک اولم درباره همین موضوعه ولی اگه ناقصه عذر میخوام وقت نشد بقیشو بنویسم الان سر سری یه چیزیاییو توضیح میدم  

منو پسر داییم بخاطر یه اتفاقی امسال خیلی همو دیدیم 

در حد چند هفته چت کردیم و من حس میکردم پسر داییم ازم خوشش میاد 

خلاصه هرکی میومد پیویم حس میکردم اون فرستاده یا از طرف اونه 

من اصلا ازش خوشم نمیومد ولی از بس خس کردم تو نخمه که منم یکم خوشم اومد بعد من اینجوریم که از کسی خوشم بیاد ازش فاصله میگیرم سر اینم سر یک موضوعی بهش فوش دادم بلاکش کردم تو یک گروه بودیم که اینم از گروه لف دادو کلا چتمون تموم شد بقیشم الان مینویسم 

بعد ی مدت به رفیقم گفتم بیا مزاحم این شو رفیقم با شمارش هی میزنگید صحبت میکرد ایسگاش میکرد اخرای ایسگا گیری پسر داییم داش پا میداد که به رفیقم گفتم اسم شارژ بیار رفیقمم به شوخی هی شارژشارژ میکرد که پسر داییم دیگه جواب تلفنشو نمیداد (اینم بگم که خیلی هوله پسر داییم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد با شماره های جدید بهش زنگ میزدیم که اصلا جواب نمیداد رفتیم تو صفحات مجازی پیام دادیم باز جواب نمیداد پیگیر شدم فهمیدم رفته ی شهر دیگه خطاشم کلا انداخته دور بزور یک شماره ازش گیر اوردم زنگ زدم صحبت نکردم دیدم صداش فرق داره یکم شک کردم

دوباره زنگ زدم گفتم پیامکارو چک کنین تو پیامک ازش پرسیده بودم... خودتی؟ دیدم گفت اره بعد هی میپرسید شما جواب نمیدادم یجورایی بد حرف میزدم بعد اسم منو اورد گفت تویی که بلاکش کردم بعد رفیقم زنگید غیر کستقیم گفت من ازش خوشم میاد اونم گفت بگو انبلاک کنه منم انبلاک نکردم تو دوسه تا برنامه بهم پیام داد من زدم بلاکش کردم 

نمیدونم دست خودم نیست حس میکنم خیلی خیته که من انبلاکش کنم حس میکنم غرورم میره زیر سوال 

من تو فامیل خیلی دختر مغروریم اگه انبلاکش کنم خوب حرف بزنم نمیگه این دختره همش ادا بوده الان افتاده دنبالمو...  یجوری نمیشه؟ 

چون یجورایی انگار من بهش پیشنهاد دادم...