2789
عنوان

این ینی چی؟

241 بازدید | 21 پست

منو هر کی می بینه میگه واااای خیییییلی لاغرتر شدی😱😱😱😱😱 بعد امروز خودمو وزن کردم دیدم کلا یک کیلو کم کردم🤨 این ینی چی؟ ینی عضله از دست دادم؟ یا چربی؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به منم میگن، میبیننم میگن لاغر شدی، سه هفته بعد باز منو میبینن میگن لاغر شدی و....

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

چرابرات حرف دیگران مهمه من لاغر کردم نصف دوستام حالشون بدبود میگفتن زشت شدی منم خودمو میدیدم کیف میکردم اهمیت ندادم الان همونا دنبالم میکنن تورو خدا جطوری لاغر کردی ،ولشون کن باباکار خودت رو بکن خودت بهتر تشخیص میدی که چه کار کنی یا نکنی

دقیقا ب من میگن  یک کیلو بیشتر کم نکردم ،من م نگران بودم عضله از دست رفت باشه

مگه عضله از دست بره چی میشه؟ قابل برگشت نیست؟😐

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
چرابرات حرف دیگران مهمه من لاغر کردم نصف دوستام حالشون بدبود میگفتن زشت شدی منم خودمو میدیدم کیف میک ...

نه مهم نیس. میخوام ببینم عضله از دست دادم یا چربی؟ چرا کلا یه کیلو کم کردم ولی تو ظاهر انگار ۵ کیلو کم کردم

نه مهم نیس. میخوام ببینم عضله از دست دادم یا چربی؟ چرا کلا یه کیلو کم کردم ولی تو ظاهر انگار ۵ کیلو ...

دقیقا شرایط منو داری منم نفهمیدم اخرش چرا اینجوریه لباسام گشاد شدن یکم برام ولی رو وزنه ی کیلو کم شده درصورتی خودم میبینم حتی متوجه میشم بیشتر از یک کیلو کم شده