2777
2789
عنوان

هاله ذره بینی بی بی چک

451 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گلم بچه من سه،روز هنوز به،موعدم مونده اما چند روزه عجیب سرگیجه، وتاری دید گرفتم واسه همین شک،کردم بی بی چک،یونی تست زدم یه هاله ذره بینی انداخته‌ زیرپنج دقیقه به چشم به سختی دیده میشه.به نظرتون امیدی هست؟؟؟

خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍

برو آزمایش فقد عزیز دلم 

چون منم بی بی زدم چن بار منفی شد نمی‌دونم چرا پ ینی اونقدی نمیش روش حساب کرد 

بعد رفتم ازمایش البته اونم یبار منفی شد یبار مشکوک دیروز دیگ کلن مثبت شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو آزمایش فقد عزیز دلم  چون منم بی بی زدم چن بار منفی شد نمی‌دونم چرا پ ینی اونقدی نمیش روش ح ...

ای جااااانم مبارکه عزیزدلم 

همون خیلی محو هم احتمال بارداری داره. چون بی‌بی وقتی منفی باشه هیچ هاله و خط و محوی نمی‌افته. پاک و ...

خدا از دهنت بشنوه عشقمم

همون خیلی محو هم احتمال بارداری داره. چون بی‌بی وقتی منفی باشه هیچ هاله و خط و محوی نمی‌افته. پاک و ...

آبجی دوباره استرس گرفتم همین،الان رفتن مارک روژان گرفتم زدم این شد نظرت چیه؟؟زیر یک دقیقه شد این

عکس بذار

آبجی دوباره استرس گرفتم همین،الان رفتن مارک روژان گرفتم زدم این شد نظرت چیه؟؟زیر یک دقیقه شد این

برو آزمایش فقد عزیز دلم  چون منم بی بی زدم چن بار منفی شد نمی‌دونم چرا پ ینی اونقدی نمیش روش ح ...

آبجی بی بی چکمو ببین