2789

ایران مگه فقط همین یدونه یوز داره؟! 

ظاهرا میگن از خودش یه بچه گذاشته ولی هنوز به دنیا نیومده 

بعدش هم اینا حیوانن در کل طول عمر زیادی ندارن چه تو طبیعت باشن چه زیر دست آدمیزاد 

اونارم می کشن کاش ولشون می کردن تو طبیعت احتمال زنده موندنشون بیشتر بود😐

نکشتن پیروزو.‌احتمالا همون مراقبت زیاد کار دستش داده اونای دیگه تو طبیعتن. ذات حیوون وحشی با طبیعته نه دست آموز شدن

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لابد نون خور اینا بوده واقعا خوشحالن؟😐

تاپیک قبل اومد بیخود و بی جهت گفت الان میان میگن امریکا بود فلان میشد بیسار میشد بعد میخنده

چقدر میتونن بی شخصیت باشن اخه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
چقدر چندتا کاربر بی ذات و بی صفتن که خوشحالن برای مرگ موجودی من جمله مزرعه تمشک و لولو

👏👏👏👌🏻👌🏻

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
ایران مگه فقط همین یدونه یوز داره؟!  ظاهرا میگن از خودش یه بچه گذاشته یعنی هنوز به دنیا نیومده ...

بچه داره؟؟

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
ایران مگه فقط همین یدونه یوز داره؟!  ظاهرا میگن از خودش یه بچه گذاشته یعنی هنوز به دنیا نیومده ...

مگه توانایی بچه دار شدن داشت؟ اخه هنوز یه یوز بالغ نشده بود

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
متاسفم براشون که نتونستن جلوی انقراضشو بگیرن 

چند تا یوز دیگه پیدا شده تو طبیعت

پیروز از اول با مخارج زیاد و رسیدگی خوب تحت نظر بود

چکار باید میکردن که شما متاسف نباشی؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
تاپیک قبل اومد بیخود و بی جهت گفت الان میان میگن امریکا بود فلان میشد بیسار میشد بعد میخنده چقدر می ...

واقعا یه حیوون بیگناه چیکار کرده که باید خوشحال بشن😔

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤