فلفل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3363 عنوان میشه کمکم کنید🥲❤️ 56 بازدید | 5 پست من ۲۴هزار صلوات نذر کردم ک مشکلم حل بشه ادمایی ک دارن اذیتم میکنن دست از سرم بردارن 😭میشه کمکم کنید بفرستید شما هم ک زودتر تموم بشه صلواتام🥲🥲❤️ الهی دست ب هرچی بزنید بشه طلا میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️ 1401/12/09 | 02:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4875 ۱۰۰۰ هزار تا میگم واسم دعا کن حاجتم برآورده بشه خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
صباآ عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 4875 نمیشه ک نذرت درس نیس اینطوری باید همشو خودت بفرستی چرا گلم درسته خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
شاهزاده_نازی عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2809 مشکلت چیه؟ وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم
فلفل۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3363 ۱۰۰۰ هزار تا میگم واسم دعا کن حاجتم برآورده بشه مرسی عزیزم❤️🥲الهی قبل من شما حاجتتو بگیری و همیشه شادو سلامت باشی میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️