2777
2789
عنوان

بریدم از همچی

155 بازدید | 11 پست

دعوا کردیم با نامزدم دفه قبل بمن گفت بیکس 

خب واقعنم هستم.. مادرم مرده... پدرم ادم ساده ایه درحدی نیمساعت باهاش حرف بزنی حرف تورو قبول کرده 

داداشمم نمیتونم درد دلمو بگم بچس 

خسته شدم ازاین بی کسی 

خسته شدم ازهمچی 

کاش مادرم بود 

کاش تموم میشدم 

کاش یجور دیگ زندگی بود 

خیلی طاقت اوردم خیلی ولی دیگ نمیتونم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

ما خدا رو داریم ،خدا جای همه رو برامون پر می‌کنه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭اسی، منم حالم خیلی بده امشب باز  دلتنگش شدم منم عزیز ترین کسم الان زیر خاکه کاش میمردم و این روزارو نمیدیدم داغونم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

عزیزم خدا همیشه کنارته ناراحت نکن خودتو بخاطر هر حرفی 

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

😭😭😭اسی، منم حالم خیلی بده امشب باز  دلتنگش شدم منم عزیز ترین کسم الان زیر خاکه کاش میمردم و ...

😭😭😭😭😭😭

عزیزم خدا همیشه کنارته ناراحت نکن خودتو بخاطر هر حرفی 

از هیچی تو دعوا ناراحت نشدم چون منم جوابشو دادم این تنها کلمه ای تو اوج داد زنا گریه گرفت 

بهش می گفتی فکر کردم تو قراره برای من کسی باشی، همدم باشی، به چی تکیه کردم پس؟ 

ب ی تپه گوه تکیه کردم

از هیچی تو دعوا ناراحت نشدم چون منم جوابشو دادم این تنها کلمه ای تو اوج داد زنا گریه گرفت 

میفهمم عزیزم آدم ازبعضیا شنیدن یه حرفایی رو انتظار نداره ولی متاسفانه همه همینیم خیلی برامون پیش میاد آدم های نزدیک زندگیمون گاهی حرفایی میزنن که نباید...باید بگذریم از کنارشون  خدا هوای همه امون و داره

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

میفهمم عزیزم آدم ازبعضیا شنیدن یه حرفایی رو انتظار نداره ولی متاسفانه همه همینیم خیلی برامون پیش میا ...

هیچکس واسه من موندگار نیست خسته شدم