2777
2789
ای وای  ببین یه حالت الفا برو ببین خوابت نمیبره؟؟ خوابتم نبرد حداقل یه نرمش ذهنی انجام دادی دی ...

اصلا حالت آلفا و تکنیکای خواب رو من جواب نمیدن😁🤝🏼

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
اصلا حالت آلفا و تکنیکای خواب رو من جواب نمیدن😁🤝🏼

شاید ذهنت جمع نمیشه برا همین 

من خودم خیللی تمرین کردم تا شد ، یعنی بهتر از قبل شدولی همین که به حالت الفا میرسم یه خورده بعدش کلا خواب میرم 😂😂😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شاید ذهنت جمع نمیشه برا همین  من خودم خیللی تمرین کردم تا شد ، یعنی بهتر از قبل شدولی همین که ...

به چیز خاصی فکر نمیکنم

اتومات وار رو حالت آماده باشم، یه صدای کوچیک بیدارم میکنه و دیگه خوابم نمیره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️