2777
2789
تو این هوا چطوری تونستی ماکه دادیم قالی شویی گند زد به فرشمون    

ابتکار به خرج دادم مثلا که زور کمتری بزنم گند زدم😁

کف خونه رو با غنر بزرگ پوشوندم تو خونه شستم گفتم برا زیرشم چندتا چهارپایه میزارم که آبش بره، چهارپایه ها کم بودن نشد

یه 9 متری و یه 12 متری، 4 تا کناره، 5 تام پتو دارم بشورم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
خستههه نباشی عزیزم روغن سیاهدانه اگه داری بزن زودی خوب بشه🥲

قربونت

ندارم متاسفانه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابتکار به خرج دادم مثلا که زور کمتری بزنم گند زدم😁 کف خونه رو با غنر بزرگ پوشوندم تو خونه شستم گفت ...

وایی خدایه من دختر برا خودت کمر نمیزاری ها نکن اینطوری با خودت مگه مجبوری کارگر بیار برات بشورن 

گیرم سر همین مدرکه درسم تموم شده تسویه حسابم کردم تایید اخرو نمیزنه هم شر اون کم بشه هم خودم 

میخواد زهر اخرشو بریزه روت صبر بخرج بده تا الانشو تونستی از الان به بعدشم دیگه چیزی نیست 

وایی خدایه من دختر برا خودت کمر نمیزاری ها نکن اینطوری با خودت مگه مجبوری کارگر بیار برات بشورن  ...

اره بخدا داغونم، خستگیش یطرف غر غر زدن مامانن یه طرف، حالا باز تو آبکشی و بلند کردن داداشم هست 

ولی دست دردم برا اینه که خیلی طی کشیدم

میخواد زهر اخرشو بریزه روت صبر بخرج بده تا الانشو تونستی از الان به بعدشم دیگه چیزی نیست 

ان شالله که از خر شیطون بیاد پایین 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اره بخدا داغونم، خستگیش یطرف غر غر زدن مامانن یه طرف، حالا باز تو آبکشی و بلند کردن داداشم هست  ...

والا منکه فقط انداختمشون گردن بابامو داادشم با دامادمون بدبختا انقدر سابیدن فرشو برق میزد بی انصاف طرف صاحب قالی شویی فرشای چرکو انداخته بود رو فرش ما الکی انگار اب گرفته بود رش فقط 

اره بخدا داغونم، خستگیش یطرف غر غر زدن مامانن یه طرف، حالا باز تو آبکشی و بلند کردن داداشم هست  ...

یه مسکن بخور بگیر بخواب 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
والا منکه فقط انداختمشون گردن بابامو داادشم با دامادمون بدبختا انقدر سابیدن فرشو برق میزد بی انصاف ط ...

قالیشویی هم پولشو ندارم هم وسواس شدید دارم نمیتونم قبول کنم

بابامم کمک نیست 

یه مسکن بخور بگیر بخواب 

خواب بودم داداشم اومد تو اتاق بیدار شد بدخواب شدم

متاسفانه ساعت خوابم بهم ریخته تا صبح باید جغد بشم

خواب بودم داداشم اومد تو اتاق بیدار شد بدخواب شدم متاسفانه ساعت خوابم بهم ریخته تا صبح باید جغد بشم

ایی الهی این خیلی بده هم خسته ایی هم نمیتونی بخوابی بدترین حسه 

خواب بودم داداشم اومد تو اتاق بیدار شد بدخواب شدم متاسفانه ساعت خوابم بهم ریخته تا صبح باید جغد بشم

ای وای 

ببین یه حالت الفا برو ببین خوابت نمیبره؟؟ خوابتم نبرد حداقل یه نرمش ذهنی انجام دادی دیگه 

ایی الهی این خیلی بده هم خسته ایی هم نمیتونی بخوابی بدترین حسه 

عا دقیقا😁🤝🏼