2777
2789
عنوان

خواب رفیق

32 بازدید | 2 پست

سلام شبتون بخیر من ی دوستی داشتم همکلاسیم بود مدتی هست متاسفانه از دست دادمش ولی هی به خوابم میاد و میگه من زنده هستم و با اینکه گاهی تو خواب هام میدونن فوت کردن ولی میبنم هستن 

راستش من هنوز نتوستم با مرگشون کنار بیام 

براشون عزاداری نکردم ، حتی نتوستم سر قبرشون حاضر شم و توی ناخواگاهم هنوز باور نکردم نبودش رو 

با این زیاد صمیمی نبودیم ولی بازم باور نمیکنم نیست هی غصه پدر مادرش رو میخورم و براشون ناراحت میشم 

نمی دونم چکار کنم گاهی میگم شاید میخواد چیزی بهم بگه ولی به جزو اون چیزی نمیگه فقط میگه من زنده هستم 😔😔😔😔😔😔

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
دقیقااااابرای منم پیش اومده همین،بااین تفاوت وقتی ب خوابم میادفرداش برام ی اتفاق بدمیافته

ان شاءلله خیره 

براشون بنظرم دعاکنید و سوره یاسین بخونید و صدقه بزارید کنار موقع دیدن خواب و ایه الکرسی بخونید 

بنظر من خواب های من بیشتر بخاطر عدم پذیرش از دست دادن دوستم هست چون هنوز هنوز هست باورش ندارم که نیست

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان