2777
2789
عنوان

خیلی غر زدم ...

121 بازدید | 8 پست

دیشب به همسرم گفتم که گوشت بخر هیچی نداریم گفت باشه . امروز اومده دست خالی میگم پس خرید کو . میگه گفتم بیام چای بخورم با هم بریم . چای خورد گفت گشنمه ناهار نخوردم بببعد خوردن ناهار. که چه عرض کنم شام . میگه اصلا گوشت لازم نیست تو گوشی زده غذا های بدون گوشت . کوفته برنجی . لازانیا با اسفناج. منم پاشدم اومدم حمام دوش گرفتم . بعد میگه خوب پاشو بریم خرید بعد خونه پدرم . گفتم دوش گرفتم نمیشه . شما دو تا با دخترم برو . میگه تو همه ش بهانه میاری نری خونه پدرم . چطور خرید می تونی بری . منم گفتم همه ش اونجام‌.بعد هم  نرفتن بعضی روز ها مگه عیبی داره ؟ میگه نه . منم گفتم پس نیاز به بهانه ندارم . نخوام برم نمی‌رم . در ضمن هر روز که نباید رفت . بعد آخر سر منو کشوند برد خونه پدرش . اونجا هم دایم با برادرش بحث دعوا ی کاری. تیکه کنایه . دعوا های بچه ها . آخر سر هم بدون خرید اومدیم خونه . دخترم سر راه پیتزا خواست از عمد نخرید . خیلی لج م گرفته . منم گفتم خرید داشتیم . گفتم برای خرید خونه نمی توانم التماس تو بکنم .اعصاب و حوصله ندارم . گفتم خرید عید و خونه مونده . هر چی هیچی نمیگم پررو شدی اونم پاشد رفت اتاق دخترم بعد خودش برگشت خوابید . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا میرم اونجا این با اون اون با این دعوا و بحث می کنه

میفهمم

آدم رو‌ روانی میکنن

مرد حسابی حرفی داری برو دوتایی باهم حل کنین

دعوا میکنی اااقل مایحتاج خون رو بخر 

میفهمم آدم رو‌ روانی میکنن مرد حسابی حرفی داری برو دوتایی باهم حل کنین دعوا میکنی اااقل مایحتاج خ ...

اصلا بریم خونه پدرم بریم ‌ رفتنی هم این با اون ‌. اون با این ‌. بچه ها با هم .