2777
2789

کسی می‌دونه چرا؟ 

کارم نکردم و کلا نمیکنم 

نمی‌دونم چی شده 

از مچ دستم تا یکم بالای ساق دست راستم انگار تیر می‌کشه فقط حتی گوشی رو نمیتونم بگیرم به سختی تو دستمه 

خیلی درد داره نمیزاره بخوابم چیکار کنم خوب شه

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
دلایل خیلی زیادی داره ! گردن درد هم دارین ؟ احتمالا اعصاب تحت فشار قرار داره با ماساژ و استراحت بهب ...

نه گردن درد ندارم 

اره راستش حدودا دوساعت قبل بینهایت بی قرار بودم انگار یه شوک بهم وارد شد از همون لحظه شروع شده تا الان و قطع نمیشه 

خیلی ممنونم ازتون پس استراحت می‌کنم بهتر شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گردن درد ندارم  اره راستش حدودا دوساعت قبل بینهایت بی قرار بودم انگار یه شوک بهم وارد شد از ...

خب خدا رو شکر علت مشخص شد ، چون گستردگی زیادی از هیپوتایروئید ، کیدنی ، دیابت ، مالتیپل اسکلروروزیس، آر اس آی ، ویت ها و … 

استرس و شوک دلیلشه ، استراحت ، مدیتیشن ، تنفس آرام و عمیق ، و به لطف خدا بهبودی کامل 

🚶🏻‍♂️I AM
خب خدا رو شکر علت مشخص شد ، چون گستردگی زیادی از هیپوتایروئید ، کیدنی ، دیابت ، مالتیپل اسکلروروزیس، ...

خیلی ممنونم ازتون بابت اطلاعات مفیدتون🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

حتما همین کار رو میکنم🙏🏼

لطف کردید

خیلی ممنونم ازتون بابت اطلاعات مفیدتون🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 حتما همین کار رو میکنم🙏🏼 لطف کردید

خواهش میکنم ، ممنونم . اگه خدایی نکرده آرامش پیدا نکردید و تداخل با داروی خاص یا مورد  جسمی ( بارداری ، مشکلات کلیه ، قلبی و ..) نداشتید میتونید یک چهارم قرص آلپرازولام مصرف کنید ، یا یدونه مسکن میل کنید تا راحت تر بخوابید . نوشتن افکار روی کاغذ ، کتاب خواندن ، حل سوال ، حرف زدن ، بستن چشم ها و گوش دادن پادکست تا آروم بخواب برید …

🚶🏻‍♂️I AM
خواهش میکنم ، ممنونم . اگه خدایی نکرده آرامش پیدا نکردید و تداخل با داروی خاص یا مورد  جسمی ( ب ...

شما پزشک هستین؟ 

خیلی اطلاعاتتون جامع و کامل بود عین یه پزشک

مرسی از وقت گذاشتنتون حتما🙏🏼

شما پزشک هستین؟  خیلی اطلاعاتتون جامع و کامل بود عین یه پزشک مرسی از وقت گذاشتنتون حتما🙏🏼

خیر .

محبت دارید وظیفه ست ، خیلی ممنونم

انشالله سلامت ،عالی و پر نشاط باشید .

🚶🏻‍♂️I AM
خیر . محبت دارید وظیفه ست ، خیلی ممنونم انشالله سلامت ،عالی و پر نشاط باشید .

زنده باشید همچنین شما 🙏🏼