2789
عنوان

ضایع بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 24 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یه بار دختر دبیرستانی بودم از مدرسه ما رو بردن اردو یه شهر دیگه برای ۳ روز

اونجا ما رو بردن یه کافی شاپ خیلی شیک که از فضا بوی ادکلن میومد برامون بستنی آوردن ترکیب بستنی و میوه و آب میوه بود راستش تا اون موقع نخورده بودم اینقدر هم عجول بودم که صبر نکردم ببینم دوستام چه جوری میخورن شروع کردم قسمت بستنی ها رو از آبمیوه و میوه جدا کردم و بستنی رو گذاشتم توی بشقابی که زیر گیلاس بود و شروع کردم به خوردن فقط لحظه ای که سر بلند کردم نگاه های مردم دیدنی بود.

من😔 جمعیت😄

پسر خالم عادت داشت پشتش قولنج میکرد مامانش میرفت پشتش رو میشکست تا راحت بشه

یه بار که خونه پر از مهمون بود طفلک دراز کشید به مامانش گفت بیا رو پشتم قولنج کردم تا مادرش پاشو گذاشت رو پشتش یکی محکم گوزید جمع منفجر شد از خنده برگشت به مامانش گفت آخه من گفتم اونجا رو لگد کن آخه؟

پسر خالم عادت داشت پشتش قولنج میکرد مامانش میرفت پشتش رو میشکست تا راحت بشه یه بار که خونه پر از مه ...

ای ای ای 

خاله من خیلی شوخه یک شب شب عاشورا دیگ داشتن امد دراز کشید به عروس داییم گفت سهیلا جون میای قلنجم بگیری همیطور که داشتن پایین صلوات می فرستادن ما خانوم ها مشغول قلنج فودیم ساعت ۳ شب یهو خالم خندید وسط قلنج بلند گوزید خونه منفجر شد