2777
2789
عنوان

خوبه یا بد؟🤦🏼‍♀️

121 بازدید | 15 پست

من زیادی دیوونه ام!🤦🏼‍♀️

نسبت به ناراحتی هرکسیییی ری اکشن نشون میدم

مثلا حتی اگه ببینم یکی تو خیابون حالش بده یا به کمک احتیاج داره( در صورتی که احساس نکنم احتیاج به تنهایی داره😂)میرم سمتش کمکش میکنم یا اگر احتیاج به اغوش یا درد و دل داشته باشه کمکش میکنم🥺

تا اینجا باهاش اوکی ام

اما مشکل اینکه انقدر دیوونه ام کسی که باهاش یه درگیری خیلی سنگین داشتیم(تو چشمام نگاه کرد و بهم گفت مادر ج**ه  اونم سر یه موضوع مسخره)

اکروز حالش بد بود و داشت گریه میکرد منم مول خل و چلا رفتم کمکش کردم بهش دستمال دادم و باهاش حرف زدم که اروم شه😐

پشیمون نیستما چون بخشیدن ادما بهم حس خوب میده و اینکه به یکی حس امنیت بدم برام خیلی قشنگه

ولی‌ اینطوری بودن بد نیست؟😕

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

ببخشید کیبوردم زیادی رو مخه بابت غلط املاییا عذر میخوام❤️

*مثل

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینطوری بودن دل بزرگ میخواد که خدا بهت داده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
قسمت اولش خوب بود قسمت دومش بی غیرتی میشه ببخشید اسی ناراحت نشی 😐

ناراحت که شدم!

اما من اسم یه سری چیزا رو غیرت نمیزارم...

من میدونم مادرم چه فردی بوده و چه خصوصیات اخلاقیی داشته

با تمام وجود میشناختمش و میدونم جوری بوده که با چرت و پرتای یکی دیگه شخصیتش تخریب نمیشه

هم خودم هم بقیه قطعا میدونیم که اون شخصی که درباره کسی که دستش از این دنیا کوتاهه همچین حرفی میزنه نه ادم نرمالیه نه قلب صافی داره...

بخاطر همین نمیتونم تا اخر عمرم خودمو پیر کنم برای جنگ و دعوا و بخث و بی مخلی با ادمی که قلبش سیاهه...

اون منو ناراحت کرده

اگه منم ناراحتش کنم خب واقعا فرق من و اون چیه؟:)

سوال منم چیز دیگه ای بود...نگفتم بدون اینکه منو بشناسین بهم یه سری صفات بچسبونین

پشت این اکانت یه ادم نشسته!🤍

نه اینطوری بودن دل بزرگ میخواد که خدا بهت داده 

🥺🤍

تو خل نیستی.... ادمای مثل در 1 ملیون پیدا میشن..... قدر خودت بدون بنظرم وجودتو در اختیار همه قرار ند ...

مرسی از نظر لطفت و راهنماییت🥺🤍

سعی میکنم رعایت کنم🤍

ولش کن... ارزش ریپ نداره..

:)

ناراحت که شدم! اما من اسم یه سری چیزا رو غیرت نمیزارم... من میدونم مادرم چه فردی بوده و چه خصوصیات ...

عزیزم شما خودت پرسیدی منم نظرمو بهت گفتم بعد ها خودت به حرفام میرسی برای هرکسی خوب بودن اشتباه محضه هیچکس از مادر عزیزتر نیست وقتی اون فرد به شما همچین چیزی میگه و شما بازم میری سمتش و محبت میکنی دفعه بعد بدترش رو بهت میگه…من قصد بی احترامی نداشتم از نظر من آدم باید روی خانوادش غیرت و تعصب داشته باشه هیچ چیز بالاتر از خانواده نیست و نزار کسی به خانوادت توهین کنه حالا به هر نحوی و به هر دلیلی…عذر میخوام که نظری رو ندادم که مورد پسند شما باشه حتی اگر بهت برخورد زمان بهت ثابت میکنه حرف های من رو، موفق باشی ❤️

عزیزم شما خودت پرسیدی منم نظرمو بهت گفتم بعد ها خودت به حرفام میرسی برای هرکسی خوب بودن اشتباه محضه ...

ترجیح میدم بحث با شمارو ادامه ندم چون شما اصلا سوال منو پاسخ ندادین😅

قطعا بالاتر از مادرم نیست اون شخص ولی همون مادر بهم یاد داده قلبم سیاه نباشه😅

موفق باشین

ترجیح میدم بحث با شمارو ادامه ندم چون شما اصلا سوال منو پاسخ ندادین😅 قطعا بالاتر از مادرم نیست اون ...

شما سوال پرسیدی منم جواب واضح دادم به شما اما شما دوس نداشتی و خب این به انتقادناپذیری شما برمیگرده من نه دنبال بحث و دعوام نه آدم بی ادبی هستم نه اهل دل شکستنم و قلب سیاهی هم ندارم امیدوارم منظور من رو همونطور که بود برداشت کرده باشی 🤝