2777
2789
عنوان

رفاقت

93 بازدید | 13 پست

مسئله اثر پذیری و اثر گذاری توی همه رفاقتا هست و سوال من اینه :« دوست خوب چه معیار هایی داره؟!! چون واقعا نمیخوام وقتمو صرف رفاقتای بی فایده و بی حاصل کنم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هر چی کشیدم از رفیق بودهههه

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
نمیشه فعلا باکسی باش ک شخصیتش بهت بخوره 

کمی تا حدودی از لحاظ شخصیتی باهم فرق داریم و متفاوتیم ولی خب هم من نهایت سعیمو میکنم که این تفاوتو درک کنم هم حس میکنم اون به این بلوغ رسیده که نباید توهین کنه ، نمی‌دونم قراره این تفاوتا مشکل ساز بشه در اینده یا نه

کمی تا حدودی از لحاظ شخصیتی باهم فرق داریم و متفاوتیم ولی خب هم من نهایت سعیمو میکنم که این تفاوتو د ...

انقد سخت نگیر رفیق صمیمی اونیه ک بهم فوش بدید😂😂😂

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
انقد سخت نگیر رفیق صمیمی اونیه ک بهم فوش بدید😂😂😂

😂 اینم حرفیه 

ولی جدا این مسائل خیلی مهمه ، حس میکنم سخت گیریام می ارزه چون واقعا تایم اینو ندارم که سر دوستی آسیب ببینم

😂 اینم حرفیه  ولی جدا این مسائل خیلی مهمه ، حس میکنم سخت گیریام می ارزه چون واقعا تایم اینو ن ...

سعی کن خیلی رازتو در میون نذاری وابستم نشی

بالاخره هردوستی یروز میاد یروزم میره

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه