2777
2789
عنوان

جای جوش

211 بازدید | 17 پست

کسی بوده جای جوش داشته باشه درمان خاصی انجام داده باشه خوب شده باشه؟به جز لیزر چون ۴جلسه انجام دادم تا حدودی جواب گرفتم

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا یکی گفت اگه جوش فعال ندارین ماست بزنین به صورت ولسه جای جوش و کک ومک و روشن شدن پوست خوبه من چها ر روزه  استفاده میکنم صورتم روشن تر شده یه کم ،ایشون میگفت سه چهار ماهه استفاده کرده صورتش خیلی جای جوش داشته و عکس گذاشته بود پوستش الان عالی بود 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بله

بسته به نوع و عمق جای جوش عزیزم پزشکت باید تصمیم بگیره چه نوع درمانی انجام بدی مثل لیزر co2 میکرونیدلینگ آرف فرکشنال سابسیژن 

چه خوب که لیزر براتون موثر بوده پزشک تون نگفتن در مورد اینکه درمان رو ادامه بدید؟

بسته به نوع و عمق جای جوش عزیزم پزشکت باید تصمیم بگیره چه نوع درمانی انجام بدی مثل لیزر co2 میکرونید ...

همون اول گفتن تا۹۰درصد خوب میشه ۴جلسه لیزر co2فرکشنال رفتم تا۵۰.۶۰درصد جواب گرفتم

برای لک قهوه ای جوش چیکار کنیم

لایه بردار آلوئه ورا اگه پوستت نازک نیس گوجه و شکر هم خوبه مداوم بزنی حواب میده