2789
عنوان

ازدواج ❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 54 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بقول دوستمون بحث مسافرت نیست دوروز دیگ اجازه نمیده تنهابره خرید تایپک پربازدید خرید همسرومادرشوهر ...

این معیارایی ک دوستمون گف اکثر مردا دارن.

اگه منظور دوستان اون گیرای کوچیکه و بی منطقه حق باهاشونه.

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

نه ، به هيچ عنوان . فك كن كه ميري توي يه مغازه فوق لاكچري و فروشنده اقاست و ميخواد با چرب زبوني خاص مغازه دارا بهت مشاوره خريد بده ، اونوقت شوهرت دعوا و اعصاب خوردي راه بندازه .

فكر كن سفر ميريد ايتاليا و تو نميتوني لباسايي كه دوست داري رو بپوشي چون اقا به دكمه كتش بر ميخوره و غيرتي ميشه ، فكر كن كه با دوستات يه برنامه سفر دوستانه داريد ميخوايد بريد كيش ، هرچقدرم بخواي پول تو دستته در حدي كه شايد اون دوستا ارزوشون باشه ولي در نهايت اقا بالا سر شما نميذاره بري و اونا ميرن و از ازاديشون و سفر لذت ميبرن … اينا دقيقا دليله كه بنظرم يك ثانيه هم اين مورد ارزش فكر كردن و مكس كردن نداره . زندگيتو تباه ميكنه

این معیارایی ک دوستمون گف اکثر مردا دارن. اگه منظور دوستان اون گیرای کوچیکه و بی منطقه حق باهاشونه.

خاک تو سر اکثر مردایی ک این معیارا رو دارن 

آدم سالم میفهمه زن هم مث مرد انسانه و حق انتخاب داره و بهش ظلم نمیکنه

نه ، به هيچ عنوان . فك كن كه ميري توي يه مغازه فوق لاكچري و فروشنده اقاست و ميخواد با چرب زبوني خاص ...

بخدا من تو زندگیم انقد سختی دیدیم که فقط میخوام برم از این خونه

تا الانم چند بار مشابه اینا برام پیش اومده

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
بخدا من تو زندگیم انقد سختی دیدیم که فقط میخوام برم از این خونه تا الانم چند بار مشابه اینا برام پی ...

عزيزدلم خواهششش ميكنم ازت اينكارو نكن …. تورو به هرچيزي كه دوست داري واقعا قسم ميدم كه اين تصميم رو نگير به اين علت :)

دقیقا این همین طوره  خودشم اینارو بهم گفت

خوب ببخشیدا عقل داری؟هنوز داری فکر میکنی که قبول کنی یا نه؟

اصلا اختلاف سنی رو بیخیال شیم،بگیم جفتتون عاشق و دلباخته و شیدای همدیگه مثلا 

ی عمر از الان ک نوزده سالته تا مثلا ۹۹سالگی ک این جناب خدایی نکرده فوت کنه میشه۸۰سال مثلا 

هشتاد سال فقط میتونی بشینی خونه؟بعد نتونی تو جمع بخندی؟خوب نمیشه حرف نزد که مرده که مرده لولو نیست بخورتم که،چرا نشه حرف بزنی با ی مرد؟

پناه بر خدا اگر ی مرد تو بازاری جایی نگات کنه ن ب قصد بد،همینجوری نگاه کنه دیگه؟میزنه میترکونتت 

زندگی با این مدل ادما کار هرکس نیست واقعا سخه خیلی

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY
چرا 

چون برا من مهمه که فرد زندگیم این مدلی نباشه حتی اگه یه نفر وضع مالی پایین تر ولی بشه باهاش رفاقتی زندگی کرد خیلی قشنگ تره البته فقط با این توصیفی که دادید نمیشه نظر داد من فقط رو این مورد گفتم