2821
2789
عنوان

شیمی

102 بازدید | 10 پست

بنظرتون برای شیمی یازدهم بخش آنتالپی چه فیلمی از چه استادی خوبه؟!

از جزوه و درسنامه سر در نمیارم

دوست داشتم مادر تمام دختران سرزمینم بودم تا با عشق ومحبت، وجودشان را لبریز می ساختم .تا طعم بی مهری و بی مادری کام هیچ دختری را تلخ نکند .دوست داشتم مادر تمام پسران سرزمینم بودم تا وجودشان را با عشق و آگاهی ، باشرف و وجدان بیدار ، مردانه تراز تمام مردان مرد عالم ، پرورش میدادم .تا در سلامت روان و قلبی آکنده از اطمینان در سایه سار خانواده ،بیشتراز هر روز درس عشق و ایثار محبت و وفاداری ، وسلامت زیستن را با فتخار ،معنا کنند ...من به تمام کودکان و مردمان عالم عشق می ورزم ....کاهی به خودم می گویم چگونه اینهمه محبت در قلبم جای گرفته است ...من تمام ذرات عالم را دوست میدارم .

سلام عزیزم خوبی شما؟ببخشید توی این تاپیک مزاحمتون میشم،یه سوالی در مورد یکی از تاپیک ها که زدید دارم،درخواست دوستی هم دادم نپذیرفتید،عزیزم میخواستم بپرسم پسر خواهرتون دیابتنش کاملا برطرف شد؟ممنون میشم جوابم بدید منم یه مادرم و نگران فرزندم که شرایطی مثل پسر خواهر شما داره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم خوبی شما؟ببخشید توی این تاپیک مزاحمتون میشم،یه سوالی در مورد یکی از تاپیک ها که زدید دارم ...

سلام عزیزم ، پسر خواهر من نزدیک ۹ یا ده ماه( دقیق یادم نیست )  بدون نیاز به انسولین قندش تنظیم شد ...استرسش زیاده و تو آزمایشاتش هم هورمونی که مربوط به استرسشه خیلی بالا بود  وقتی میره مسافرت و مهمونی و....قندش خوبه ولی وقتی دوباره برمیگرده خونه خودشون ( آپارتمانیه ) و به قول خودش قفس باز قنداش بهم می ریزه .شرمنده گوشیم دست بچه ها میشه و من به ندرت به گوشی دسترسی پیدا میکنم  بابت منتظر موندنتون شرمنده ام .امیدوارم زودتر داروش کشف بشه .تا همه پدر و مادرها نگرانیشون رفع بشه .الان هم دارن تو شهرستان یه خونه ویلایی می سازن که ببینن اوضاعه بچه درست میشه 

دوست داشتم مادر تمام دختران سرزمینم بودم تا با عشق ومحبت، وجودشان را لبریز می ساختم .تا طعم بی مهری و بی مادری کام هیچ دختری را تلخ نکند .دوست داشتم مادر تمام پسران سرزمینم بودم تا وجودشان را با عشق و آگاهی ، باشرف و وجدان بیدار ، مردانه تراز تمام مردان مرد عالم ، پرورش میدادم .تا در سلامت روان و قلبی آکنده از اطمینان در سایه سار خانواده ،بیشتراز هر روز درس عشق و ایثار محبت و وفاداری ، وسلامت زیستن را با فتخار ،معنا کنند ...من به تمام کودکان و مردمان عالم عشق می ورزم ....کاهی به خودم می گویم چگونه اینهمه محبت در قلبم جای گرفته است ...من تمام ذرات عالم را دوست میدارم .
سلام عزیزم ، پسر خواهر من نزدیک ۹ یا ده ماه( دقیق یادم نیست )  بدون نیاز به انسولین قندش تنظیم ...

مممنونم از اینکه جواب دادید،عزیزم یعنی الان انسولین تزریق میکنه هر روز،یا اینکه بعضی مواقع تزریق میکنه(موقع هایی که استرسش زیاده تزریق میکنه)

مممنونم از اینکه جواب دادید،عزیزم یعنی الان انسولین تزریق میکنه هر روز،یا اینکه بعضی مواقع تزریق میک ...

خواهش میکنم عزیزم .مثلا لانتوسش رو مجبوره هی کمتر بزنه ، یا بالا ببره ، ثابت نیست دیگه مثلا می بینه صبح قند ناشتاش خیلی کم شده .پس لانتوسش رو کم تر میکنه ..نوورپیدش رو هم با توجه به میزان واحدهایه غذاش میزنه ولی بعد میبینه دوساعته اش خیلی پایین شده قند خونش .ثابت نمی زنه .مجبوره دوز انسولینش رو کم و زیاد کنه .

دکترش نظرش چیه؟میگه گذرا هست یا نه؟

باورتون میشه حوصله دکتر رفتن دیگه ندارن ؟

یه مدت دائم خواهرم تازه های پزشکی رو سرچ میکرد و حسابی فکرش مشغول بود که دوا درمونش کی  میاد .تا اینکه خوند داروهایه سرطان واسه دیابت نوع ۱ تاثیر گذارند ، و دانشمندها روش دارن کار میکنن .الان هم با شرایط بچه ش راه اومده و تطبیق داده خودش رو .و کمتر اذیت میشن .شاید هم به نظر ما اینطوری میاد .ان شالله زود دانشمندامون به نتیجه برسن .بچه شما چند سالشه؟ 

باورتون میشه حوصله دکتر رفتن دیگه ندارن ؟ یه مدت دائم خواهرم تازه های پزشکی رو سرچ میکرد و حسابی فک ...

دختر من ۴ سالش هست،حالا من همش به خودم امیدواری میدادم که یه نفر گفته پسر خواهرم خوب شده،آخه چنتا مقاله هم تو زمینه دیابت بعد از کرونا هست که داخلش نوشته بعد از یکسال برطرف میشه البته پزشک ها هیج اعتقادی به این مقاله ها ندارن

باورتون میشه حوصله دکتر رفتن دیگه ندارن ؟ یه مدت دائم خواهرم تازه های پزشکی رو سرچ میکرد و حسابی فک ...

اون دارو سرطان یکی از درمان هایی هست که دارن روش کار میکنن،بیشتر بحث سلول های بنیادی داغه،امید همه به این هست فعلا

من دارم به این نتیجه می رسم که خدا با همه مشکلات و غمهایی که به سراغ ماآدمها میفرسته ، داره قویترمون میکنه . خیییلییی سخت میگذره ، می دونم مخصوصا به پدر و مادر ها .ولی بچهها در آینده به خاطر شرایطی که داشتند ، منظبط تر و آگاه تر میشن .گیج و سر به هوا بار نمیان .انگار چند سال از هم سالهاشون باهوشتر و بزرگترند .آینده بهتری هم دارن ان شالله .بسپریم به خدا که بدون اذنش حتی یه برگ هم از درخت نمیفته .غصه نخورید و بی قراری نکنید .و بدونید که ان شالله داروش میاد .به امید اونروز ، روزهایی که الان توش به سر می بریم رو با آرامش و صبوری بیشتر و توکل به خدا بگذرونیم .یه روزی حکمتش رو خواهیم فهمید که علت این اتفاقها چی بوده که برامون پیش اومده و شاید اونروز از خدا مچکر هم باشیم ....

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز